Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz XXI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by cankan Yazýyý Oku
    Bizim isteðimiz bazýlarý deðil herkes "dilan polat" gibi olsun.. siz hala %1 lik kesimde olmayý düþünüyorsunuz sanýrým.
    Dilan polat ile benzetmeniz ilginç kadýn 3 senede ülkenin sayýlý zenginleri arasýna girmiþ

Alýntý Originally Posted by Sugosu82 Yazýyý Oku
    Dilan polat ile benzetmeniz ilginç kadýn 3 senede ülkenin sayýlý zenginleri arasýna girmiþ
    Tam Aziz Nesinlik vakasýn.!!!
    Yaþadýðýn ülkede gece yataða zengin girip.!!!
    Sabah kalktýðýnda meteliksiz uyanan binlerce.!!
    Örnek var.!!!
    Bunu daha öncede yazdým.!!!
    Sen gibi.!!!
    Kurumsallaþmamýþ.!!!
    Kartoncu.!!!
    Amatörler batmaya yatkýndýr.!!!
    Beleþe para kazanma devri sona erdi.!!
    Daha geçenlerde evi satýp kiraya çýkmayý.!!!
    Düþünen sensin.!!!
    Ýþin gücün görgüsüzlük.!!
    Sen gibi bencillerden.!!!
    Cacýk olmaz.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyasý.!!!
    Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!

Bir bok olmazýn kafiyesi daha güzel.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alýntý Originally Posted by BOSPOROS Yazýyý Oku
    Örnek var.!!!
    Sen gibi.!!!
    Kurumsallaþmamýþ.!!!
    Kartoncu.!!!
    Düþünen sensin.!!!
    Cacýk olmaz.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyasý.!!!
    aynen katýlýyorum

5.  Alýntý Originally Posted by BOSPOROS Yazýyý Oku
    Örnek var.!!!
    Sen gibi.!!!
    Kurumsallaþmamýþ.!!!
    Kartoncu.!!!
    Düþünen sensin.!!!
    Cacýk olmaz.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyasý.!!!
    gerçekten hem yurt dýþýnda yaþayýp hem fakir kalmayý nasýl beceriyorsun merak ediyorum.dedim benimle uðraþma.aselsan hissesi 2 lira düþünce burada habire paylaþtýn aldýðým fiyatý.kaðýt 10 lira arttý tek paylaþýmýn yok.þimdide fakirlikten batmaktan bahsediyorsun.
    senin o fakir sandýðýn insanlar ekmek 8 liradan 2 liraya düþsün yine sitem eder.

ülke gerçeðinde her ne kadar maddi olarak zor durumda olan bir kesim var ise tam tersi kesimde azýmsanmayacak kadar çok.

bak ben hayatýmda maxx royal e gitmedim sadece þu ( https://forum.donanimhaber.com/2024-...ari--156737422 ) donanýmhaber forumunda bile onlarca kiþi var maxx royale giden.80-100 bin tl lerden millet gelecek senenin tatilini alýyor.

türkiye saat forumuna giriyorsun rolexler omegalar havada uçuþuyor.

sende burada yýllardýr battýk modundasýn.

"senin o fakir sandýðýn insanlar ekmek 8 liradan 2 liraya düþsün yine sitem eder."

bunda garipsenecek ne var anlamadým! adam asgari ücret alýyor yada 7.500tl emekli maaþý tabi ki ekmek 2tl ye düþse sitem edecek.
    insan diðer canlýlardan farklý olarak çok komplex bir beyine sahiptir ve eþitsizliðin farkýndadýr. asgari ücretliye ne verirsen ver yine eþitsizlikten rahatsýz olacaktýr. insan zihni temelde aklýn yolunu seçerek yiyemiyeceði biþeyin altýna yatmýþtýr bütün olan bitenin nedeni de budur.. zira tanrý aklýnda her insan eþittir fakat real de bu asla böyle deðil. bosporos un ben iyi yaþamaya yetecek parasýnýn olduðunu düþünüyorum zaten ima ettiði kiþi sensin! sadece ülkenin durumunu büyük çoðunluðu kötü bir yaþama mahkum etmesinden dolayý senin bahsettiðin "batýk modunu" sana göre gereksiz bir þekilde yaþýyor. sen olsan "dilan polat" gibi takýlýrsýn onun yernide zaten paran varsa da öyle yapýyosundur

7.  Alýntý Originally Posted by cankan Yazýyý Oku
    "senin o fakir sandýðýn insanlar ekmek 8 liradan 2 liraya düþsün yine sitem eder."

bunda garipsenecek ne var anlamadým! adam asgari ücret alýyor yada 7.500tl emekli maaþý tabi ki ekmek 2tl ye düþse sitem edecek.
    insan diðer canlýlardan farklý olarak çok komplex bir beyine sahiptir ve eþitsizliðin farkýndadýr. asgari ücretliye ne verirsen ver yine eþitsizlikten rahatsýz olacaktýr. insan zihni temelde aklýn yolunu seçerek yiyemiyeceði biþeyin altýna yatmýþtýr bütün olan bitenin nedeni de budur.. zira tanrý aklýnda her insan eþittir fakat real de bu asla böyle deðil. bosporos un ben iyi yaþamaya yetecek parasýnýn olduðunu düþünüyorum zaten ima ettiði kiþi sensin! sadece ülkenin durumunu büyük çoðunluðu kötü bir yaþama mahkum etmesinden dolayý senin bahsettiðin "batýk modunu" sana göre gereksiz bir þekilde yaþýyor. sen olsan "dilan polat" gibi takýlýrsýn onun yernide zaten paran varsa da öyle yapýyosundur
    tamamda bu ülke de iktidarý maddi durumu iyi olan deðil kötü olanlar belirliyor.o zaman 20 yýldýr yönetim yeniden seçiliyorsa benim ne suçum var?

yýllarca insanlara yapýlanlarýn olanlarýn yanlýþ olduðunu söylememe,anlatmama raðmen seçim gününe dek ekonomik isyan eden adam gidip ayný seçimi yapýyorsa kimse kusura bakmasýn.

KK nin çýkardýðý bir aday veya chp içinden birisi de benden oy alamaz bundan sonra bu kadar netim.

Alýntý Originally Posted by Sugosu82 Yazýyý Oku
    tamamda bu ülke de iktidarý maddi durumu iyi olan deðil kötü olanlar belirliyor.o zaman 20 yýldýr yönetim yeniden seçiliyorsa benim ne suçum var?
    Aslýnda herþey konuþuluyor ve biliniyor birçok kiþi chp de gelse veya kim gelirse gelsin durum deðiþmez! diye düþünüyor ve buna bende katýlýyorum. yani yaratýlan sistem belli bir azýnlðýn iyi yaþamasýna ve çok büyük bir çoðunluðun kötü veya çok kötü yaþamasýna neden oluyor.

ve baþka bir iddia "sistem hýrsýzlýðý teþvik ediyor" sen söyledin "dilan polat 3 yýlda ülkenin sayýlý zenginleri arasýna girmiþ" aynen söylediðine sonuna kadar katýlýyorum. yani yaratýlan büyük aklýn yarattýðý sistem "hýrsýz ol, kötü ol, sömür senden iyisi yok diyor"

tabi bunu yapmak herkesin harcý deðil! bazý insanlar fakiri , dar gelirliyi görmeden edemiyor "vicdan yada iç dünyasý" diyelim. hal böyle olunca maddi durumu iyi olsa bile iktidarý eleþtiriyor esasen düz mantýk "param varsa ve sistemde kolay zengin oluyorsam iktidar benim içni iyidir" olmalý.
    mesela ben 2 tl nin altýnda tüm paramý dolara gömdüm ve yýllardýr dolardan da faiz alýyorum .. ama hayata "dilan polat" gibide umursamaz bakamam açýkcasý

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •