Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8008 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz XXI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by MKELES Yazýyý Oku
    Bana göre siyasi fanatiklik bizi bu hale getirdi. Sadece akp ve reis deðil. Asýl suç onda ama muhalefetin hiç mi suçu yok.
    Ana suçlu ana muhalefet, diyelim ki adam milletin gözünü boyadý kazandý sen 12 yýldýr seçim kaybettin daha ne demeye orada duruyorsun.

Ben 1000 km gidiþ geliþ yapýp oy kullandým bu adama da yani K. k ya da hiç laf söylemedim ama ne zaman ( 2. Turdan önce) Çorum da sandýk görevlisi olmak için üç genç Ankara'da oy kullanýp Çorum'a gidecek diye gururla anlattý o zaman dedim kazanmak imkansýz ve 2. tura tekrar gitmedim.

Seçim akþamý kendinizi alkýþlayýn dediðinde ise netleþtim K. K. sistemin devamý için seçilmiþ bir aktördü.

Bana kimse Kemal Kýlýçdaroðlu dürüsttür falan maval okumasýn, herkes kendi aklý kadar görüyor ama ben de Soðanýn çürük olduðunu anlamýþtým ilk bakýþta.

Meral ve yanýndakiler de karanlýk 90 lar ve karanlýk 70 ler Türkiyesi'nin artýklarýdýr. Bunlardan kimseye fayda gelmez Kemal yerine Meral ý düþünmek hele, tam anlamýyla saflýk olur.

Ben bundan sonra kimseye oy vermem sadece Fatih Mehmet Maçoðlu gibi bir adam aday olursa veririm.

Türkiye'de siyasi aktörler kendiliðinden çýkmadýðý gibi kendiliðinden de gitmiyor ( genelleme istisnalar kaideyi bozmaz) Ben Hüsamettin Cindoruk un, Altan Öymenin yakýn arkadaþý ve avukatý olduðunu yeni öðrendim ama bi daha unutmam bu sistem baþka bir yerden dizayn ediliyor. Doðal yollardan olmuþ olan olsa bile biat olmazsa kalýcý olamaz. Yani kim gelirse gelsin hep ayný odak iktidarda.

2.  Alýntý Originally Posted by Desidero74 Yazýyý Oku
    Ana suçlu ana muhalefet, diyelim ki adam milletin gözünü boyadý kazandý sen 12 yýldýr seçim kaybettin daha ne demeye orada duruyorsun.

Ben 1000 km gidiþ geliþ yapýp oy kullandým bu adama da yani K. k ya da hiç laf söylemedim ama ne zaman ( 2. Turdan önce) Çorum da sandýk görevlisi olmak için üç genç Ankara'da oy kullanýp Çorum'a gidecek diye gururla anlattý o zaman dedim kazanmak imkansýz ve 2. tura tekrar gitmedim.

Seçim akþamý kendinizi alkýþlayýn dediðinde ise netleþtim K. K. sistemin devamý için seçilmiþ bir aktördü.

Bana kimse Kemal Kýlýçdaroðlu dürüsttür falan maval okumasýn, herkes kendi aklý kadar görüyor ama ben de Soðanýn çürük olduðunu anlamýþtým ilk bakýþta.

Meral ve yanýndakiler de karanlýk 90 lar ve karanlýk 70 ler Türkiyesi'nin artýklarýdýr. Bunlardan kimseye fayda gelmez Kemal yerine Meral ý düþünmek hele, tam anlamýyla saflýk olur.

Ben bundan sonra kimseye oy vermem sadece Fatih Mehmet Maçoðlu gibi bir adam aday olursa veririm.

Türkiye'de siyasi aktörler kendiliðinden çýkmadýðý gibi kendiliðinden de gitmiyor ( genelleme istisnalar kaideyi bozmaz) Ben Hüsamettin Cindoruk un, Altan Öymenin yakýn arkadaþý ve avukatý olduðunu yeni öðrendim ama bi daha unutmam bu sistem baþka bir yerden dizayn ediliyor. Doðal yollardan olmuþ olan olsa bile biat olmazsa kalýcý olamaz. Yani kim gelirse gelsin hep ayný odak iktidarda.

Hepsinin sebebi kayýt dýþý ekonomi.

Paranýn nereden gelip nereye gittiði belli deðil, kimin kimi fonladigi belli deðil, hepsi naylon, hepsi dandik. Sistem komple dandik.

Bugun dürüst dediðin zengin adamlarýn hepsini araþtýr, cogunun kökü yalan dolan çýkar. Kayitdisi ekonomi hýrsýz mafya ve bozuk düzen demektir. Bundan bazi isadamlari siyaset ve rantiye faydalanýr. Dürüstler elenir.

Kayitdisini sevenler her kýlýða girebilir.

Bunlar siyasi parti baðýmsýz sorulmasý gereken konular. Düzeltmek istiyor muyuz? Kayitdisi ekonomi minimuma inmeli.

Paranýn yönünü takip et (edebilirsen) gerçeðe her zaman ulaþýrsýn.

Alýntý Originally Posted by kastirsef Yazýyý Oku
    Hepsinin sebebi kayýt dýþý ekonomi.

Paranýn nereden gelip nereye gittiði belli deðil, kimin kimi fonladigi belli deðil, hepsi naylon, hepsi dandik. Sistem komple dandik.

Bugun dürüst dediðin zengin adamlarýn hepsini araþtýr, cogunun kökü yalan dolan çýkar. Kayitdisi ekonomi hýrsýz mafya ve bozuk düzen demektir. Bundan bazi isadamlari siyaset ve rantiye faydalanýr. Dürüstler elenir.

Kayitdisini sevenler her kýlýða girebilir.

Bunlar siyasi parti baðýmsýz sorulmasý gereken konular. Düzeltmek istiyor muyuz? Kayitdisi ekonomi minimuma inmeli.

Paranýn yönünü takip et (edebilirsen) gerçeðe her zaman ulaþýrsýn.

2 Akrabam biri ABD'de diðeri Ýsveçte markette 100 dolar gayme vermiþler kasiyere, iki kasiyerde kredi kartý istemiþler onlar yok deyince de ikiside müdürü çaðýrmýþlar, müdür onayýndan sonra 100 $ kabul etmiþler.

Yani kart olacak, nakit en fazla 200 gaymeye kadar geçerli olacak, ticari iþletmeler kredi kartý veya bankadan geçmek þartý ile çek/senet kullanabilecekler.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Bizde ise mafya babasýnýn baþýna, gardrop üstüne koyduðu dolar balyalarý istifli para çantasý düþer, kafasýný yarar...

Dolar gayme zebil kýyamet, bu kadar vergi kaybý olan memleket, hoþ versen de ya saraylara gidecek, ya da teyyatelere...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alýntý Originally Posted by reha kaya Yazýyý Oku
    Bizde ise mafya babasýnýn baþýna, gardrop üstüne koyduðu dolar balyalarý istifli para çantasý düþer, kafasýný yarar...

Dolar gayme zebil kýyamet, bu kadar vergi kaybý olan memleket, hoþ versen de ya saraylara gidecek, ya da teyyatelere...

Altin al fiziki. Onun yedeði yok. Mecbur gelip dilenecekler. Sistemin zayýf karný fiziki altýn. Zaten bu yüzden sürekli yastýk altýndakilere göz dikiyorlar.

Ýþleri güçleri yastýk altýndaki sarý teneke. Madem deðersiz bu sarý teneke neden istiyorlar? Vermiyorum ülen size sarý tenekeyi. Üstüne yatýp kuluçka yapacaðým.

Yastýk altýk altýnlarýn ekonomiye kazandýrýlmasý için yeni hamleler geliyor. Önümüzdeki dönemde TL enstrümanlar çeþitlendirilecek ve yatýrýmcý için cazip hale getirilmesi bekleniyor.

https://www.gazeteduvar.com.tr/yasti...galeri-1639965

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •