Bunca zamandır sabırla bekledik, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Artık bir önemi yok sayın Chetuo. Şahsen bu filmin sonunu görmeden ben buradan gitmem.
Bunca zamandır sabırla bekledik, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Artık bir önemi yok sayın Chetuo. Şahsen bu filmin sonunu görmeden ben buradan gitmem.
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Sn. Hissedarxd,
Ben de aynı fikirdeyim. Bende çok az hisse var ve zaten sadece ne olacak diye meraktan aldım. Ne olacağını görmeden satmam için hiçbir sebep yok...
Dünya son 3-4 yıldır öyle bir süreçten geçiyor ki hisse alacak param olduğu için bile kendimi şanslı hissediyorum. Başımıza bomba düşmediği sürece her türlü kardayız...
Her şeyin hayırlısı diyelim..
Dil aslandır, yatar eşikte...
Tahsisli için yatan para ile birlikte 2023/9 özkaynakları 8 milyar TL civarında olacak, pd/dd resmen 2 nin altında şu an...
Ülkelerin savaş konusu yaptığı "enerji" sektörü hissesi...![]()
Üç kuruşluk hisse param Cante'de olduğu için içim rahat. Savaş bile çıksa bölgeden uzakta bizim santral. Santral yeni, borcu yok, tasası yok. Hani sanki patronlara malum olmuş da borcu kapatmışlar gibi. Geriye doğru bakarsanız yapılabilecek en güzel hareketi yapmışlar...![]()
Kapanış çok ilginç olmadı mı?![]()
En önemli haber bu bana göre...Ankara 8. İdare mahkemesi, EPDK itirazı sonrasında yürütmenin durdurulması kararını veren mahkeme idi ve CANTE'nin itirazı sonrasında bu karar bozularak Danıştay'a gönderilmiş. Danıştay'ın ""kanunların geriye doğru işletilemeyeceği" doktrini aleyhinde bir karar vermesi mümkün değil.Diğer taraftan 11.07.2023 tarihli özel durum açıklamasında belirtilen davaya ilişkin tesis edilen karar, Ankara 8. İdare mahkemesi tarafından bozulmuş olup, Danıştay başvurusunda bulunularak davanın esastan görülmesine devam edilecektir. Danıştay başvurusu sonrasında söz konusu davanın Danıştay nezdinde neticelenmesinden sonra ilgili süreç kamuoyu ile paylaşılacaktır.
Bilançoda sürpriz yok, kısa ve uzun vadeli finansal borçlar sıfırlanmış. İlişkili taraflara kısa vadeli borç dedikleri ODAS alacağı, geride izah etmiştik bunu. Özkaynaklar 8 milyar Tl olmuş, defter değeri 10 TL. Hemen yukarıda yazmıştık zaten...
Benim hesabıma göre hasılatın geçen yılın epey altında olması gerekliydi. Gerek üretim miktarı gerekse PTF fiyatlaması ortada nitekim. Buna rağmen hasılattaki -geçen yıla göre- artış enteresan...
Asıl bilançolar bundan sonra gelecek. Borç yok, elektriğe gelen zam ve AUF (yani özellikle ithal kömür, doğalgaz ve LNG kullanan santrallere yapılan kıyak) sonlanması şirketin gerçek performansını ortaya çıkaracaktır diye düşünüyorum.
Hayırlı olsun...
Bilanço açıklanmış....
ne mutlu Türküm diyene....
Yer İmleri