Belki de tersidir birileri kredili döndürüyordur onu opeceklerdir. Belki kredili alan varsa onu dokeceklerdir. Belki de şu gruplarda dönen muhabbetler rahatsız etmistir. Muazzam bir çete var memleketin her yerine sirayet etmiş. Kime garezleri varsa onunla ugrasabilirler. Derseniz ki patron veya tahtadaki çete de istemis olabilir. Yani vatandasi koruyacağım denilen hukuk bazlı ne varsa aslında acı çektirmek içindir.
Çeteye açık mektup. Aha yine buraya yazıyorum. Finalde çok geride kaldın hacı ağabey. Önce bir arayı kapat ya da fizana çıkmış ne kadar benzer kağıt varsa alayını aşağıya çek. Buna da razıyım onlara gecerim. Satacağım fiyatı belirlemiyorum, hedef te belirlemiyorum, diğerleri ile aradaki farka bakiyorum. . Bu da olmayacağına göre..
Ben de kredili işlem de yok, çatır çatır borsadan kazandığım para ile döndüruyorum çarkımı. Bedava değil alinteri var bunda . İtlik kopukluk dalavere de yok bunda. Babayı alırsın. Sen istediğin zaman değil ben istediğim zaman satacağım mal bende. Hazırla paracıkları. Sonra cehenneme git. Brute peşinden de paket emir mi neyse ona da sok. Arayı kapatana kadar beraberiz.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri