Sizin hepinizi bir araya toplasam çeyrek adet insan etmezsiniz çürük domates gibisiniz resmen kokuyorsunuz..
Sizin hepinizi bir araya toplasam çeyrek adet insan etmezsiniz çürük domates gibisiniz resmen kokuyorsunuz..
Bu ahlaksız, vicdansız,insafsız,dolandırıcı,soyguncu, hırsızları ( patronları ve tahta yapıcıları dahil) bu ay içerisinde iki kere Cimer'e ve Spk'ya şikayet ettim ama adamların hiç umurlarında bile değil bana geri dönüş yapıp cevap bile verme gereği duymadılar.. Aynı oyunlar ÇBS boya ve ÇBS Printaş şirketlerinde oldu Ali çavuşoğlu ve kardeşleri şirketlerin içini boşalttı yavru şirketlere aktardı oradanda ceplerine sonrada bastı parayı rüşveti o zamanki Bist ve Spk'lı yetkililere spk+Bist+Çavuşoğlu kardeşler birlikte hiç haklı sebepleri yokken danışıklı dövüş ÇBS Boya ve ÇBS Printaş şirketlerini borsa kodundan çıkarttılar,attılar,borsa dışına ittiler olan kimlere oldu elbetteki küçük yatırımcılara alın terleri olan helal paracıkları uçtu,buharlaştı, heba oldu gitti dürüst vefalı vatandaşlarınıza yazık günah değilmi SPK'lı efendiler..Allah bunlara iyi insan olmayı nasip etsin..Zalim patronlar için yaşasın Cehennem..Ytd.
Son düzenleme : levoysalı horofira; 23-10-2023 saat: 17:44.
Bana öyle geliyor ki tahtacı mal toplamak için kıvranıyor agresif tavırları bu yüzden
Yanılma ihtimalim çok yüksek olsada hedefleri büyük ve aceleleri var gibi.
Biz kuruşlu rakamlara zaten alışığız ancak hedef fiyatları bence abad eder.
Bu konjonktürel ortamda çoktan kuruşlara dönmüştü.
Bir lot dahi satılmaz gibi duruyor. Yıllardır zararda olup bekleyenler için söylüyorum.
Yeni yatırımcıyı az ihtimal dahi olsa batırır. Asla ytd.
Güvendikleri dağlar var. Bu psikoloji tahtada oldukça belli oluyor ergen gibi davranıyorlar.
Yakında görecekler mal nasıl toplanır ytd.
Erzen 71 yorumlarım zayıf bir ihtimal dahilinde olduğunu açıkca beyan ettim.
Yatırımcıyı etkileyip zarar etmesine sebeb olmak çok canımı yakar.
Bence sizde tahtada alış veya satış girip daha sonra silerek aldanmalara sebep olabilirsiniz.
Gruba hareketini başlatacak bir haber gelecek gibi hissediyorum.
Diğer kriterlerin (teknik, temel) bu kağıtlarda hiç bir önemi yok dolasıyla tüm bilgiler his üzerine oluyor. Ytd.
Velevki doğru diğer yandan kıyamet koptu demektir.
Ya dünya savaşı çıkar, yada doğalgaz petrol bulup dünya önceki gibi bizi kıskanır. Ytd
Yer İmleri