Sayfa 218/330 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318 ... SonSon
Arama sonucu : 2638 madde; 1,737 - 1,744 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1.  Alıntı Originally Posted by modetr Yazıyı Oku
    Bilanço tarihi belli mi arkadaşlar
    Geçen sene 31 Ekim di. Aynı olabilir.
    Daha önce de Ekim son günü yada Kasım ın ilk günleri paylaştı.

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Geçen sene 31 Ekim di. Aynı olabilir.
    Daha önce de Ekim son günü yada Kasım ın ilk günleri paylaştı.
    Teşekkürler

3. Bilanco gunune kadar dunyada abuk sabuk isler olmazsa ve bilanco beklentiyi bir tik bile aşsa bence 43 direncine kirar 50 lere dogru bir salinim yapar...İnsallah.Ben dedim diye olacak degil biliyorsunuz[emoji3]
     Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    Bazen realize iyidir ben ek hesaplar kredi kartı nakit falan çok yigildim bilanço gazıyla ama gerginlik had safhada başka aracı kurumlar tarafinda da beklentilerim var ismen den oraya da aktardım gün içinde ama hepsinde ayrı bombalar gelecek bir şekilde gündeme bakmadan poz koruyorum inşallah şu badireden sıyrılıriz. Bugünkü hacim muntazamdi ayrıca
    CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. İştiraklerden de henüz açıklanan olmadı pazartesi değil de Çarşamba gibi gelebilir

5. KAP: ISATR ISBTR ISCTR ISKUR TIB [ANHYT ANSGR ISFIN ISGSY ISGYO ISMEN ISYAT SISE TSGYO TSKB ] TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1211092
    Dosyalar:

Özel Durum Açıklaması (Genel) 2023-10-27
    Dil Seçimi
    Dil seçimi
    Türkçe
    İngilizce
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
    Bildirim İçeriği
    Açıklamalar
    Açıklama İlgi: 25.08.2023 tarihli özel durum açıklamamız

İlgide kayıtlı özel durum açıklamamız ile paylaşılmış olan, 30.06.2023 tarihli finansal tablolar üzerinden gerçekleştirilmesi öngörülen iştirak modeliyle kolaylaştırılmış usulde kısmi bölünme işlemlerine, kısmi bölünme kapsamında payları devre konu olan yurt dışındaki bağlı ortaklıklarımızın tabi olduğu otoriteler nezdinde yürütülen süreçler için ilave zamana ihtiyaç duyulduğundan, 31.12.2023 tarihli finansal tablolar üzerinden devam edilmesine karar verilmiştir.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6. İsfin ve is girisim ile Sisecam acikladi bugun ..Herhalde Pazarteside İsmen lutfeder artik.
     Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    İştiraklerden de henüz açıklanan olmadı pazartesi değil de Çarşamba gibi gelebilir
    CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Osmen ve gedik 6 aylık kar kadar kar gönderdiler, ismen de benzer senaryo gerçekleşirse 4m üstü sürpriz olmaz. Düz matematik tutacak mı bakalım

8. Bir türlü 40 üzerinde kalıcılık sağlayamadık ne zaman 40 üzerine atsak en ufak bir olumsuzlukta paldır küldür aşağı yuvarlanıyoruz. Bunda hissede işlem yapan ensesi kalın çakalların kredi ile işlem yapanların önemli rolü var aşağı yukarı çalkalayıp duruyorlar. Bakalım birkaç güne kadar bilanço gelir, güçlü bir bilanço ile 40 üzerinde kalıcı bir şekilde yerleşebiliriz. Sonrasında oradan alacağı destekle geleceği fiyatlamaya başlarız birazda çevremizdeki savaş riskine bağlı olacak.

Bu vesile ile Cumhuriyetimizin 100.yılını kutlar başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.

Sayfa 218/330 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •