Sayfa 119/529 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219 ... SonSon
Arama sonucu : 4227 madde; 945 - 952 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Chetuo Yazıyı Oku
    İnşallah diyelim. Bende de %20 zarar, %50 fırsat zararı var. 24'den Akbank satıp, bunu almıştım. O %30 yaptı. Burada önemli olan konu şu: yatağa girdiğinizde rahatça uyuyabiliyor musunuz? Rahatça uyuyorsanız bu yatırımdır, uyuyamıyorsanız kumardır...

Her şeyin hayırlısı. Sabrın sonu selamettir...
    Sizce bu hisse rahatça uyunacak bir hisse.midir ? Onca yaşanandan sonra hiç güvenmiyordum ama şu tahsislide samimi durdular ne dersiniz

Düşük fiyattan borsada satıp,
    Yüksek fiyattan tahsisli yaparak hisse almanın mantığını birisi izah edebilir mi acaba.
    Benim kafam almadı arkadaşlar.
    yt.tv.degikdir
    Sagliklar

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Düşük fiyattan borsada satıp,
    Yüksek fiyattan tahsisli yaparak hisse almanın mantığını birisi izah edebilir mi acaba.
    Benim kafam almadı arkadaşlar.
    yt.tv.degikdir
    Sagliklar
    Bugun cepten cikan paranin(hisse satisindan gelen para - tahsisli icin odenen para) < gelecekte cantenin odeyecegi borclarin bugune indirgenmis degeri(discounted cash flow -DCF)

ozetle odenecek borcun(borc ana para+kur farki + faiz) bugun ki degerinin, su an cepte ncikan paraya gore daha yuksek olmasi.

4. Arkadaşlar günaydın bol.kazanclar
    Tahsisli takvimi belli mi ? Yani hemen mi olacak spk fiyat belirleyince ve fiyat ne zaman belirlenecek. Umarim enflasyon falan da eklerler

5. Bizim bilmediğimiz ama adamların bildiği başka bir şey mi var ? Dünkü tavandam yüzde 6 düştü ben de ahmaklar niye satıyor diyordum ))

6. Ek olarak şirket hisse satarken hiç durmaksızın taban yapıyordu. Tersi haberde de tersi tepki beklemiştim açıkçası ondandır bu heyecanımız. Neyse cante bu güldürmez kolay kolay bunu yinelemeis olduk ;) bekleyelim bakalım kışa kadar

7. bu ne ******** adi hisseymiş yazıklar olsun yatırım diye dolandırıcıların kucağını düştük

Alıntı Originally Posted by asuGaGuGa Yazıyı Oku
    Bugun cepten cikan paranin(hisse satisindan gelen para - tahsisli icin odenen para) < gelecekte cantenin odeyecegi borclarin bugune indirgenmis degeri(discounted cash flow -DCF)

ozetle odenecek borcun(borc ana para+kur farki + faiz) bugun ki degerinin, su an cepte ncikan paraya gore daha yuksek olmasi.
    Hisse satışı ile tahsisli alım arasindaki
    Fark borcu kapatmıyor ki.
    Üstelik fazla para çıkıyor.
    Fiyat farkı nedeniyle.

Sayfa 119/529 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz