Sayfa 121/388 ÝlkÝlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon
Arama sonucu : 3098 madde; 961 - 968 arasý.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Þ.

  1.  Alýntý Originally Posted by fenerbahceli Yazýyý Oku
    22 den alacaksa neden dünden beri satýyor ;)))
    ihtibarýnýn artýrmak için satýyordur herhalde.
    Faize yatýr kardeþim paraný borsada iþin ne senin.

  2.  Alýntý Originally Posted by HYPATAI Yazýyý Oku
    ihtibarýnýn artýrmak için satýyordur herhalde.
    Faize yatýr kardeþim paraný borsada iþin ne senin.
    Beynim olmadýðý için bu hisseyi aldým. Beynim olsa faize yatýrýr köþe olurdum. Zarar çýksýn anasini bile bellerim bu hissenin de zarar çok mg hýrsýz hissesinde

  3. Haberle tavan yap ele ver. Klasik hýrsýzlýk)) Enkibar tabirle...

  4. #964
     Alýntý Originally Posted by cinali Yazýyý Oku
    Hisse satýþý ile tahsisli alým arasindaki
    Fark borcu kapatmýyor ki.
    Üstelik fazla para çýkýyor.
    Fiyat farký nedeniyle.
    Duz hesaplamam gore, CANTE uzerinde ODAS'in piyasa degeri kaybi 2.7 milyar. Odenen borcun(3 milyar varsaydim) ilk durumdaki ODAS'in payi 2.3 milyar. ODAS cante uzerinden 2.7 milyarlik piyasa degeri kaybi yasadi ve kendine ait, 2.3 milyarlik borcunu odemis oldu.

    Sermaye maliyetinin yukseldigi bugunler de, ayrica kurdaki riskler ve euro kredilerin 8% ile borclanilmasi karsiliignda borcun tamamen(2.7 milyar piyasa degeri kaybina karsilik) kapatilmasini finansal yonden mantikli buluyorum.

    Dilerse ileride, aldigi temettuleri hisse geri aliminda kullanabilir. Ya da kasasindaki fazla cash i canteye koyabilir. payini bu yolla artirabilir.

    Tum bu operasyonu, su ana kadar begenerek tkaip ediyorum. Sayin hissedarx in dedigi gibi, seffaflikta bir sorun gorursem, ya da hissedersem, satar cikarim.

    https://eksiup.com/p/vn660756mxaf

    https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing

  5. Enerji þirketlerindeki çarpanlara bakarsanýz ve hissenin borçsuz ve sorunsuz çalýþan bir þirket olduðunu da hesaba katarsanýz bence rahatça alýp, beklenebilecek bir hisse. Buradaki püf noktasý kýsa vadede ihtiyacýnýz olacak bir para ile yatýrým yapmamaktýr...

     Alýntý Originally Posted by fenerbahceli Yazýyý Oku
    Sizce bu hisse rahatça uyunacak bir hisse.midir ? Onca yaþanandan sonra hiç güvenmiyordum ama þu tahsislide samimi durdular ne dersiniz
    Dil aslandýr, yatar eþikte...

  6.  Alýntý Originally Posted by Chetuo Yazýyý Oku
    Enerji þirketlerindeki çarpanlara bakarsanýz ve hissenin borçsuz ve sorunsuz çalýþan bir þirket olduðunu da hesaba katarsanýz bence rahatça alýp, beklenebilecek bir hisse. Buradaki püf noktasý kýsa vadede ihtiyacýnýz olacak bir para ile yatýrým yapmamaktýr...
    Çok sað olun hocam

  7. #967
     Alýntý Originally Posted by Ýncome expert Yazýyý Oku
    Sayýn hissedarx..
    Bugün bile fiyat baskýlama vardý sanki.. goturmediler yukarý..tavandan aðýr satýþlar geldi..sonunda diz cokturduler..
    Neden baskýlama devam ediyor ki..
    Baþvuru kabul edildi..odas fiyat i kabul etti ...
    Hala devam mi edecekler sizce baskýlama ya..
    Fiyat belli olana kdsr Yada spk ya baþvurana kadar fiyatý sabit tutmak iþlerine mi gelir...

    Teþekkür ederim..
    --mal, alýcýya verilir....Türk atasözü...sýfýr maliyetlilerle dans edilmez....

  8. Ek Açýklamalar
    30.10.2023 tarihli özel durum açýklamamýzda Sermaye Piyasasý Kurulu'nun ilgili bülteninde de ifade edildiði üzere pay satýþ fiyatý nominal deðerden, Odaþ'ýn Þirket paylarýnda 21-27.07.2023 tarihleri arasýnda yapmýþ olduðu satýþ iþlemlerindeki en yüksek satýþ fiyatýndan düþük olmayacak þekilde ve Borsa Ýstanbul A.Þ.'nin Toptan Alýþ Satýþ Ýþlemlerine Ýliþkin Prosedürü çerçevesinde baz fiyat veya söz konusu baz fiyattan yüksek olacak þekilde belirleneceði duyurulmuþtu.


    30.10.2023 tarihinde yapýlan diðer özel durum açýklamamýzda ise Sermaye Piyasasý Kurulu'nun ilgili bülteninde de ifade edildiði þekilde nihai satýþ fiyatýnýn belirlenebilmesi için Borsa Ýstanbul A.Þ.'ye Halk Yatýrým Menkul Deðerler A.Þ. aracýlýðýyla baþvuru yapýldýðý duyurulmuþtu.


    Bu çerçevede tahsisli sermaye artýrýmýna yönelik ihraç edilecek paylarýn satýþ fiyatý, 30.10.2023 tarihli Borsa Ýstanbul A.Þ.'ye yapýlan baþvuru ile Borsa Ýstanbul A.Þ.'nin Toptan Alýþ Satýþ Prosedürü'nün 7.1 maddesindeki her iki seçeneðe göre belirlenen fiyatlar ve Sermaye Piyasasý Kurulu'nun 27.10.2023 tarihli ve 2023/65 sayýlý bülteninde belirtilen kriterler çerçevesinde deðerlendirilmiþtir.


    Ýlgili deðerlendirme sonucunda ihraç edilecek paylarýn satýþ fiyatý, 1,00 TL nominal deðerli paylar için 21,76 TL olarak belirlenmiþtir. Bu kapsamda tahsisli sermaye artýrýmý iþlemi sonucunda mevcut sermayenin 800.000.000 TL'den 938.116.902 TL'ye çýkarýlmasý hususunda, Sermaye Piyasasý Kurulu tarafýndan onaylý nihai ihraç belgesinin alýnmasý için Sermaye Piyasasý Kurulu'na bugün baþvuruda bulunulmuþtur.

Sayfa 121/388 ÝlkÝlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

  • Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •