Sayfa 77/1008 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 609 - 616 arası.

Konu: Vıop LVI

Bu gene geldi desteğine. Ufak bir tepki aldı ordan.
    Ama tutacağını sanmıyorum. Esas çatırtı 7380 altında.

2. Haber Report
    @HaberReport
    ·
    46sn
    İsrail, Cibaliye Mülteci Kampı'nı yine vurdu. Çok sayıda ölü ve yaralının olduğu bildiriliyor.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    sadece öperse iyi , tenhaya götürmesin bayıra karşı tırmala kaşı beni yapmasın
    Hah ben oradayım kafamı cama kıstirdilar Alper Bozkurt sen de gel de toplu olsun bari birbirimizin şahidi olalım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dans uzun sürerse dibimizi deler bu ayu
    Ayu arkadan sarılarak dans ediyor.
    Her an her şey olabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tilifun açtım paramı geri ver deye, para mara yok bitti gitti dedi, yabcak bişii yok bahriyeli abi matematiksel olaraktan maliyet düşürme taktiği ve sitiratejisi uyguluycam, şüüüle 10 taleye düşse de ortalama çeksek mecburen uzunvadeli yatırımcı olduk
    Parayı boşver kutuya sahip çık bunun niyeti parada değil direkman kutuya göz dikmiş. Zaten gıyımda durup dururlar gözleri benim kutuda ne edecem şimdi pulis çağırsam gelir kurtarır mı beni Bozkurt gelirken krem getir bari

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Hah ben oradayım kafamı cama kıstirdilar Alper Bozkurt sen de gel de toplu olsun bari birbirimizin şahidi olalım
    Real time online olarak makinaya bi dene lönk cetonumu sallıycam da henüz günün dibi görülmemiş olanbilür deye akşam pazarını bekliyorum dayu,, şindilik alper ile idare edin ayuyoğiyi
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    ulan petkim 23 yıldır yatıyorsun bir kez de endeksi sen sırtla hep sırtlan olma
    Kerim tırları yağla yük var

Hahahahahha

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ayu arkadan sarılarak dans ediyor.
    Her an her şey olabilir.
    Beni mi izleyon sende mi o durumdasin abey benim giyima gelecek olan grem getirsin

Sayfa 77/1008 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •