Sayfa 114/1008 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 905 - 912 arası.

Konu: Vıop LVI

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Aman Reis istirahat etsin bu aralar. Her yorum ile %3-5 yedik..

Gene enflasyon da yukarı revize geldi. Bundan sonra da gelir diye aldılar bence..
    ............................
    TCMB yıl sonu tahminini yüzde 65'e çıkardı. 2024 tahmini ise yüzde 33'ten yüzde 36'ya çıktı
    %65 enflasyon olursa.31.70 civarı enflasyon farkı oluşur.
    1.65÷1.1977 : 1.3776
    37.76 fark. Temmuz %6 alındı.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    O fırını seneye yaza kadar zor görürsün şincik yimirtali pide ile idare et.
    Azı bulamıyan çoğu bulamaz, bugün de yımırtalı pideyi kaptık. Gidim karnımı doyurayım
    Nassa borsada fırsatlar hiç bitmiyor, hergün para dağıtıyorlar burda
    Hamdım Piştim Yandım

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan, İsrail'in saldırıları altındaki Gazze için dikkat çeken bir hamle geldi. Erbakan, Gazze’ye insani yardımın ulaştırılması için oluşturulacak güvenlik koridorunda Türk Silahlı Kuvvetleri’nin görevlendirilmesi konusunda TBMM Başkanlığı’na talepte bulunduklarını açıkladı.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

bofa alıyor anlaşılan..

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan, İsrail'in saldırıları altındaki Gazze için dikkat çeken bir hamle geldi. Erbakan, Gazze’ye insani yardımın ulaştırılması için oluşturulacak güvenlik koridorunda Türk Silahlı Kuvvetleri’nin görevlendirilmesi konusunda TBMM Başkanlığı’na talepte bulunduklarını açıkladı.
    buda kızları 15 yaşında evlendirmeyi savunup kendi kızlarınız 15 yaşında evlenmek isterseler ne dersin diye sorduklarında
    ben onların üniversiteyi bitirmelerini hatta yüksek lisans yapmalarından sonra evlenmelerini isterim demişti
    kaale alıp asker masker yollamayın
    varsa oğlu versin askere göndersin görelim
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    buda kızları 15 yaşında evlendirmeyi savunup kendi kızlarınız 15 yaşında evlenmek isterseler ne dersin diye sorduklarında
    ben onların üniversiteyi bitirmelerini hatta yüksek lisans yapmalarından sonra evlenmelerini isterim demişti
    kaale alıp asker masker yollamayın
    varsa oğlu versin askere göndersin görelim
    sorsan müslümanım der..

7. Doğru yönde duran için ne para var be?! Bu yüzden bağımlı oluyor insanlar bu viopa!

Vadeli taraftaki parayı son yıllarda çok azalttım ama bakiyeye bakınca gene de şaşırıyorum, piyasa aldığım yerden sadece yüzde 3 yukarıda.

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Aman Reis istirahat etsin bu aralar. Her yorum ile %3-5 yedik..

Gene enflasyon da yukarı revize geldi. Bundan sonra da gelir diye aldılar bence..
    ............................
    TCMB yıl sonu tahminini yüzde 65'e çıkardı. 2024 tahmini ise yüzde 33'ten yüzde 36'ya çıktı
    şu ana kadar toplam enflasyon 12 aylıkta %61.30 civarı

geçen yılın son 3 ay enflasyonunu düşersem %54 civarı oluyor

demekki son 3 ayda beklentileri %11 civarı bir enflasyon
    mantıklı tutabilir.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 114/1008 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz