Ne oldu sabah atıp tutanlar kayboldu tv mi izliyorsun
![]()
Hiçbir zaman bu forumda yazmayıp, gündem bilanço iken başka şirket ile karşılaştırıp ortağı olduğumuz şirketin faaliyetlerini küçümsemek neye hizmet eder? Ayrıca, bu alaycı ağız seviyeyi düşürüyor.
Daha ilerleyen dönemde enflasyon muhasebesi uygulaması var
Vestel beyaz eşya elektronik kartlarını bizimkiler üretmiyor mu.
Zamanı gelince otomotiv elektroniginden çok ekmek yiyecek şirket.
https://www.karel.com.tr/elektronik-uretim-hizmetleri
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Bu tip işleri kimileri para karşılığında yapıyor, kimileri de başka hisseyi kötüleyerek kendi hissesini yücelttiğini zannediyor, bu şahsın bilanço ile birlikte bir anda ortaya çıkması, burada hiç bahsedilmeyen büyük oranda başka bir sektörde olan başka bir hisseden papağan gibi bahsederek Karel hakkında kötü algı oluşturma çabasına girmesi enteresan, niye böyle bir çabaya girdiğini bilemem ama eğer bu işi para karşılığında yapıyorsa Karel yatırımcıları için güzel bence, birilerinin algı oluşturma çabasına girmesi benim bakış açımdan güzel bir durum,
Hissenin bilançosuyla ilgili, yönetimin eksiklikleri veya başka herhangi bir şeyle ilgili ne olursa olsun olumlu ya da olumsuz, hisseyle ilgili ve gerekçeleriyle açıklanan her türlü paylaşım hepimize katkı sağlar ama lütfen burada başka hisse reklamı yapmasın kimse, bu şahsın iyi niyetli olduğunu farz ederek yazıyorum, herkes istediği hissenin sayfasında istediği gibi yazabilir, o nedenle algı oyununu bırakın beğendiğiniz bir hisse varsa gidin orada yazın,
Bu arada mesajı gönderdikten sonra şu Karel e sataşırken ikide bir Vestel yazan şahsın paylaşımlarının 100-125 kadarına baktım, durum vahim 😂 bu arkadaş vestelin sayfasına yazmadığı zamanlarda başka bir çok hissenin sayfasına yazmış ama oralarda da sürekli Vestel le ilgili bir şeyler yazmış, yani Karel sayfası tek değilmiş bu arkadaş sadece baktığım mesajlarında Goody, reedr, arclk, Ülker, zoren, vesbe, tuprs, kontr, yeotk, sdttr, rtlab, kront hisselerinin sayfalarındaki mesajlarında da sürekli Vestel den bahsetmiş, ne diyeyim Allah kolaylık versin işi zor 😂
Yer İmleri