Sayfa 172/418 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272 ... SonSon
Arama sonucu : 3341 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    Gelene veriyor işte tahtacı seans sonuna doğru sağlam çöker merak etme 26 test eder bundan sonra salına salına gelir aşşağı doğru
    Haftasonu atıp tutanlar nerde hocam? Otomotiv yatırımı yapıyormuş TOGG dan başka müşterileri de olacakmış.

2.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Haftasonu atıp tutanlar nerde hocam? Otomotiv yatırımı yapıyormuş TOGG dan başka müşterileri de olacakmış.
    Yahu arkadaş siz ne laftan anlamaz birisiniz, size yatırım yaptığınız hatta aşık olduğunuz Vestel'le Karel i bu forumda aklı başında kimsenin karşılaştırmadığını, kendi kendinize gelin güvey olup, büyük oranda farklı sektörlerde faaliyet gösteren iki şirketi burada karşılaştırmamanız gerektiğini, hatta önünüze gelen her forum sayfasına Vestel le ilgili bir şeyler yazıp durmanızın pek de sağlıklı bir durum olmadığını uzun uzun anlattım, ama ya idrak yolları tıkanıklığıyla ilgili bir sıkıntınız var ya da kasıtlı olarak anlamamak için çaba sarf ediyorsunuz, gerçekten bir idrak sorununuz varsa diye kibarca yazıyorum daha fazla sabır zorlamadan aşık olduğunuz hissenin sayfasına gidin, yok kasıtlı olarak algı operasyonu yapmaya çalışıyorsanız çok cahil ve amatörsünüz burada yazdığınız saçmalıkların bir geçerliliği yok, en azından bende sinirlenme dışında bir şey oluşturmuyor, derdiniz her ne ise kimseye sataşmayın ve kendi acayip dünyanızda ne yaşıyorsanız yaşayın ..

Dün atıp tutanlar nerede diye ahmakça bir şey yazmışsınız, dün kimse atıp tutmadı, bazı arkadaşlar Karel in olumsuz yanlarını bazıları da şirketle ilgili uzun vadeli olumlu beklentilerini yazdı, bu yazılanları anlamanızın pek mümkün olmadığı yazdıklarınızdan anlaşılıyor, ben kendi adıma buradayım hiçbir yere gitmedim ve daha önce de defalarca yazdığım gibi şirketin orta uzun vadede çok müthiş bir büyüme yapacağına da inanıyorum. Şirketi beğenmiyorsanız ya da yatırımcısı değilseniz abuk subuk sataşmaları bırakın ve kendi çöplüğünüz neresi ise oraya gidin,

O profil resmî Arabistanlı Lawrence mi Dartanyan mı?

4.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    O profil resmî Arabistanlı Lawrence mi Dartanyan mı?
    İkisi de değil internette "assasin" arattığınızda rahatlıkla bulabileceğiniz herhangi bir resim, Lawrence p i ç ini profil resmi olarak koyduğumu mu zannediyorsunuz? Yoksa bu soruyla da algı oluşturmaya mı çalışıyorsunuz? Anlamadım

5.  Alıntı Originally Posted by Hasan Kürşad Yazıyı Oku
    İkisi de değil internette "assasin" arattığınızda rahatlıkla bulabileceğiniz herhangi bir resim, Lawrence p i ç ini profil resmi olarak koyduğumu mu zannediyorsunuz? Yoksa bu soruyla da algı oluşturmaya mı çalışıyorsunuz? Anlamadım
    Alıntı yaptığım mesajı yazmak zorunda bırakan cok nick'li şahıs, işim gücüm var, bana sataşacak bir şey yazarsınız ve cevapsız kalır diye bekliyorum ama böyle saçma sapan diyaloglarla uğraşacak kadar vaktim de yok. Sizinle şahsi olarak bir derdim yok, sataşmayın ve hisseyle ilgili olmayan saçma sapan paylaşımlarla sayfayı meşgul etmeyin, gidin işinize kendi kendinize ne yaşıyorsanız yaşayın, bulaşmayın

Tamam hocam sen haklısın kendine iyi bak

7.  Alıntı Originally Posted by Hasan Kürşad Yazıyı Oku
    Alıntı yaptığım mesajı yazmak zorunda bırakan cok nick'li şahıs, işim gücüm var, bana sataşacak bir şey yazarsınız ve cevapsız kalır diye bekliyorum ama böyle saçma sapan diyaloglarla uğraşacak kadar vaktim de yok. Sizinle şahsi olarak bir derdim yok, sataşmayın ve hisseyle ilgili olmayan saçma sapan paylaşımlarla sayfayı meşgul etmeyin, gidin işinize kendi kendinize ne yaşıyorsanız yaşayın, bulaşmayın
    Boş verin hasan hocam sıkmayın canınızı

8.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Burada yazanların biryere gideceği yok amacın ne anlamadım...Günlükçü yok burada..

Sayfa 172/418 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •