Originally Posted by mert45 Devre kesti mi ben yokken 8529.00 şimdi Yok kesmedi mertabi, hafiften zopaladı bıraktı. Yine bilemedik
ALTINS1 : 98.80 ASELS : 224.80 TARİH 26.12.2025 Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Yok kesmedi mertabi, hafiften zopaladı bıraktı. Yine bilemedik Zo.acaam vobunu da borsasına da
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by mert45 Zo.acaam vobunu da borsasına da Kim icatetti la bunu, kaptırdığımız mala mı acıyalım yediğimiz zopaya mı
Originally Posted by *Bozkurt Kim icatetti la bunu, kaptırdığımız mala mı acıyalım yediğimiz zopaya mı Yau ben mazbut bi hayatım vardı ,sakiin sakin yaşıyordum ,nerden bulaştık bu işlere ya geceleri uyuyamiyorum açık mert korkusuzca
Originally Posted by *Bozkurt Kim icatetti la bunu, kaptırdığımız mala mı acıyalım yediğimiz zopaya mı vobu bırakalı 7-8 sene oldu.. akşamları grafik çalışmaktan ve sosyal hayat cok etkilendiğinden bıraktım.. o zamanlar gece seansı da yoktu hele şimdi yapsam uyumam heralde ama zor duruyom o ayrı
Originally Posted by *Bozkurt Kim icatetti la bunu, kaptırdığımız mala mı acıyalım yediğimiz zopaya mı Palaciimin elini öpmeye gittim ..oohh mertcim niye elimi öpüyorsun dedi ..ee bi yerden başlamam lazım dedim 866900 dünkü uzlaşmanın üstü
Originally Posted by mert45 Palaciimin elini öpmeye gittim ..oohh mertcim niye elimi öpüyorsun dedi ..ee bi yerden başlamam lazım dedim 866900 dünkü uzlaşmanın üstü Kapanışı ustalar yaparmış dayucuğum
Originally Posted by *Bozkurt Kapanışı ustalar yaparmış dayucuğum 8625 den emir gönderdim 8620 den vermiş ..bu nassı oldu yauv ..palaciimmm bugün üst üste cömert davranıyor
Forum Rules
Yer İmleri