Sayfa 1727/2208 İlkİlk ... 727122716271677171717251726172717281729173717771827 ... SonSon
Arama sonucu : 17662 madde; 13,809 - 13,816 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Aywaaaa.......!

Hava hakimiyeti.....
    Mühim....
    Tedbir lazım...
    Be yaaa...!
    666 ton insanî yardım malzemesi taşıyan sivil gemimiz yola çıktı, inşallah bugün Mısır'a ulaşacak.

▪️ Kanser hastaları ve çocuklar başta olmak üzere yaralıların tedavileri ile ilgili çalışmalarımızı da sürdürüyoruz

- Cumhurbaşkanı Erdoğan
    Herşey çok acayip abi. 11.11 ve 666. Sosyal medyada herkeş 666 yazip duru.
    Hesabımı askıya aldılar.
    @erefefik

2. Serkan Kurt
    @SerkanK16508934
    ·
    12s
    666 ve 911 ve 11 ve 11 11 sayılarını denk getirip kimleri yüceltmek için RTÜel yapıyorsunuz, açıklayın öğrenelim
    Taytaylı Hoca
    @profdrtaytayli
    ·
    12s
    666 Hz. Muhammed' e ve İstanbul un fatihi Fatih Sultan Mehmet' e
    şeytan demenin şifresi...
    9. 11. 1938 Kristal Gece' nin intikam
    şifresi 911
    Serkan Kurt
    @SerkanK16508934
    ·
    9s
    İsrail'in bayrağı 666 doların arkasindaki rakam tek göz 666
    Taytaylı Hoca
    @profdrtaytayli
    ·
    6s
    Yahudilere göre
    Hz.Muhammed hicretle Medine'ye geldiğinde şehrin yarıya yakını Yahudilerden oluşuyor işi bittiğinde ya öldürülmüşler ya da yaşadıkları yerden sürülmüşler
    666 deccal / GOG yani İsrail halkına saldıracak şer ordularının hepsinin komutanlarını temsil eden sembol
    Taytaylı Hoca
    @profdrtaytayli
    ·
    6s
    Hıristiyanlara göre
    666 sayısı İncil’de geçen Deccâl’in sayısı ve işaretidir. Katolik kilisesine göre ve bazı hristiyan alimlerine göre deccal Hz. Muhammet ve İslamiyetir.
    Taytaylı Hoca
    @profdrtaytayli
    HEDEF / 2023
    1453 / İstanbul' un fethi
    570 / Hz. Muhammet' in doğumu

2023 - 1453= 570 Hz. Muhammed in doğumu yani onlara göre Şeytan & Canavar & Deccalin doğumu.
    Sosyal medya bunlarla dolu.
    @erefefik

3. Murat Önderman
    @muratonderman
    Uluslararası çalışan bir akademisyenden, 666 sayısının niye özellikle (çünkü tesadüf olamaz öyle değil mi) tercih edildiği konusunda, komplo kuramı vasfında olmayan, bilimsel izahat rica ediyorum. Çünkü ben işin içinden çıkamadım. Misilleme midir nedir?
    @erefefik

4.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Murat Önderman
    @muratonderman
    Uluslararası çalışan bir akademisyenden, 666 sayısının niye özellikle (çünkü tesadüf olamaz öyle değil mi) tercih edildiği konusunda, komplo kuramı vasfında olmayan, bilimsel izahat rica ediyorum. Çünkü ben işin içinden çıkamadım. Misilleme midir nedir?

Doç. Dr. Ferhat Arslan
    @Ferhatarslandr
    Ya bu 666 benim hayatıma ilk kez 8 yaşında girdi.
    Mahalle bakkalı sordu.
    Kaç ayet var Kur'an da
    Ben Elif Ba dayım Hacı emmi dedim.
    Bana 6666 dedi.
    Büyülü geldi bana.
    Yalanım varsa 6666 kere çarpılayım.
    Böyle oldu.
    @erefefik

5. İran Cumhurbaşkanı Reisi:

"İslam ülkeleri, Filistin halkını silahlandırmalı ve İsrail ordusunu terörist örgüt ilan etmelidir."
    @erefefik

6. Doç. Dr. Ferhat Arslan
    @Ferhatarslandr
    Amme hizmeti

Özellikle yaşlı analarınıza babalarınıza mide koruyucu adı altında verilen ilaçlar için.

Mideyi koruyan şey içindeki asit salgılayan hücreler ve salgıladıkları asittir.

Sen geviş getiremiyor, ön midede yediklerini tekrar tekrar sindirime tabi tutamıyorsun ama kuvvetli bir düşük ph ile hergün mutlak surette ister istemez aldığın çok az sayıda bakteri virüs ve mantarı bu asitle öldürüyorsun. Mütemadiyen aldığın bu ilaç bu bariyeri kaldırıyor.

Bu nasıl bir yalandır ki koruyucu denen şey aslında tam bir zarar vericidir.

Şimdi bir amcabey izliyoruz midesinde o kadar çok mikrobik uyarı olmuş ki nerede ise mide kanseri diyecek kadar kontrolsüz hücre büyümesi ve iltihabı aktivitesi var. Orada zaten bulunan H.pylori ise üzerine suç atılan bir masum.
    Asıl suçlu mide koruyucu dedikleri zıkkım!
    Yapma
    Ahmet Rasim Küçükusta
    @drahmetrasim
    Yıllardır anlatır dururum: Mide koruyucu ilaçlar mide kanserine yol açıyor!
    https://ahmetrasimkucukusta.com/2017...ne-yol-aciyor/
    Sabahları aç karnına bir kaşık tahin yerseniz midenizi korursunuz.
    @erefefik

7. Doç. Dr. Ferhat Arslan
    @Ferhatarslandr
    Amme hizmeti

Romatolojik hastalıklarda kullanılan ilaçlar size bir müddet iyi gelecektir. Her ilaç gibi bunlarda tolerans etkisi yaratıp belli bir zaman sonra daha farklı basamakların bloke edilmesini gerektirecek yeni ilaçlara gereksinim doğuracaktır.

Burda iki durum vardır.

1 - Bu hastalıkların tedavi süreleri tamamen KEYFİ dır

2- Nedeni ortadan kaldırmaya odaklı değildir.

Evet ikincisini bulmak hatta bulsak bile ortadan kaldırmak pek olası olmayabilir ama birincisi mutlaka değiştirilmelidir.

Tedaviyi ara ara kesip izle gör politikası yapacaksınız.

Kim dedi derseler Ferhat Hoca dersiniz.
    Gelsinler bilimsel olarak tartışalım.
    @erefefik

8. Doç. Dr. Ferhat Arslan
    @Ferhatarslandr
    Amme hizmeti

*****zın babanızın

Tansiyon ilacı olarak aldığı bir ACE inhibitörü yanına üç bilemedin beş günlük kas eklem ağrıları veya başka bir nedenle alacağı nonsteroid antienflamatuvar ilaç ( ....jezik gibi, .....veles gibi) onu hemodiyalize sizi sonsuz kedere sürükleyecek bir filmin ilk sahnesi oluyor. Yapmayın!
    Çok doğru. Bunları kesinlikle kullanmayın. Böbrekleri kısa sürede bitirir. Doktorlar peynir ekmek gibi yaziyorlar bunlari.
    @erefefik

Sayfa 1727/2208 İlkİlk ... 727122716271677171717251726172717281729173717771827 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •