Originally Posted by
cankan
Fazla geriye gitmedim de "bir kaç sayfa" (zaten bazý tipler gibi çoðalýnca hakaret-küfür vs) adamýn kapasitesi o kadar kýt ki! þey diyor "2 ayyaþ diyeni atatürkçü zanneden de beyincik yoktur"
orada vurgulanmak istenen "senin tek derdin para! atatürkle senin iþin yok! rte seni dolara yönlerdirdi yani senin çuvalla para kazanmaný saðladý"
yoksa rte nin atatürkü sevmediðini herkes bilir. zaten embesillik o derce artmýþ ki atütürkü dillendirip ileri gideyim aklý sýra mezardan kaldýrabileceklerini ve tr yi yeniden istedikleri duruma getireceðini sanýyorlar.
böyle birþeyin olmasý imkansýz! bakýn net olarak söylüyorum atatürk 1938 yýlýnda öldü ve dünyanýn yaþý 4.5 milyar yýl.. þu andan itibaren 450milyar yýl geçse atatürk tekrar gelmeyecek. atatürk üzerinden "insan aþaðýlamaktan vazgeçin" bunu yapmazsanýz akp gibi bir parti atatürkün kurduðu cumhuriyeti yýkacak..
ve haklýdýr da zira atatürkün öldüðünü ve bir daha geri gelmiyeceðini onlarda biliyor "onlarýn derdi sizle" ve siz iyi insanlar deðilsiniz tek sorun budur. sidik savaþý yaptýðýnýz sürece "kim güçlüyse o kazanacak"
ama benim gördüðüm atatürkçülerde "insanlýk, iyilik vs" bunu zerresi yok, tersine bu oran dindarlar da daha fazla.. tabi onlarýn cahil oraný fazla (bu cahili kötü anlamda söylemiyorum onlar için) ama atatürkçülerin "bilinçli olarak kötü" olmasý akýl almaz birþey.
gerçekten bir çoðu okumuþ ama adam resmen "adi" yani o derece kötü.. valla cumhuriyet yýkýlýrsa zevkle izleyeceðim cünkü yýkalan cumhuriyet deðil sadece siz olacaksýnýz ve deðiþen de hiçbirþey olmayacak.
ben dindarlar eðitildiðinde atatürkçülerden çok daha iyi bir yaþam olacaðýný adým gibi biliyorum. ama sizden gerçekten bir cacýk olmaz.
Yer Ýmleri