Sayfa 266/330 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316 ... SonSon
Arama sonucu : 2639 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

Böyle bir günde eksi olan bir kağıt yarın öbür satış yediğinde önder gider benden söylemesi 32 ler tekrar gündemde bence
    sat filan demiyorum yanlış anlaşılmasın

2. Elinde bukadar nakit var faizler mevduatta 45 ort.ile gidiyor sen top dolastiriyorsun.Parayi faiZe koysan bircok sirketten fazla para kazanirsin bu zor donemde.Senin isin yatirimcini duduklemek

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bugunku kapanis da rezil olursa beni de dokecek demektir,ne tepki ne bi sey 45-32 nin tepkisi 34 den dayak yemekse bosuna bekliyoruz koyalim mevduata iki ay sonra aliriz

4. Biraz sesli düşüneyim...

Bu seneyi 11(12) Mil. Kar ile kapatsak

Seneye kârını enflasyon kadar artirsa birazda faiz geliri yazsa 2024 de 20 Mil senelik kãr gelir mi acaba?

Hele bir de Iş Grubu şirketleri tek çatı altında birleşirken oluşan Şirketi halkla arz ederlerse ordan da parayı vururmuyuz acaba?

Neyse bu sene hele bir bitsin seneye Allah Kerim....

Yatırım Tavsiyesi Degildir.

SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.

5. Hocam iyi guzelde sende bizim ekonomi uzmanlari gibi konusuyorsun 5 senedir enflasyon tek haneye dusecek diyorlar.Simdide 2024/Eylul ayina randevu veriyorlar..Kim ole kim kala.8 milyar nakit hele bu zamanda kac firmada var.Bunu gelir olarak yaratamiyorlarsa o firmada calisan boyyuk paralar alip ahkam kesenler biraksin bu isi...
     Alıntı Originally Posted by Babakan83 Yazıyı Oku
    Biraz sesli düşüneyim...

Bu seneyi 11(12) Mil. Kar ile kapatsak

Seneye kârını enflasyon kadar artirsa birazda faiz geliri yazsa 2024 de 20 Mil senelik kãr gelir mi acaba?

Hele bir de Iş Grubu şirketleri tek çatı altında birleşirken oluşan Şirketi halkla arz ederlerse ordan da parayı vururmuyuz acaba?

Neyse bu sene hele bir bitsin seneye Allah Kerim....

Yatırım Tavsiyesi Degildir.

SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Borsa şuan hangi şirket ne kadar kar etmiş olduğuna bakmıyor bence buranın sorunu başka bence LİKTİİDE YOKYABANCIDA GELMİYOR

Yükselişleri satış fırsatı olarak kullanıyorlar bunlar benim düşüncem YANILABİLİRİM

7. Benim gorusum bu donem kar yazamayacak sirketler den ziyade elinde nakdi olup + olarak paradan para kazanacak olanlar gitmesi lazim ama ismen haric..HALA 45 leri hazmedememis gibi gozukuyor.
    Bizde araci kurumlarinborsadaki lider firmasi diye goruyorduk.Yanilmisiz.Enerjimizi aliyor.[emoji35]

8. Ben kasasindaki 8m paraya tav olup poz koruyordum ama moral falan birakmadi. 12 ayda 8m nakit gucu olusmus sirketin hacim baglamindan kurtulup daha guvenli liman olusturmasi lazimdi bize,performansi zayif kalmaya devam ediyor

Sayfa 266/330 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •