Sağolasın üstadım gündüz bayağı aradım sonra farkettim O L harflerini düzelttim grafiği.
Sağolasın üstadım gündüz bayağı aradım sonra farkettim O L harflerini düzelttim grafiği.
internet gitti telefondan bağladım, zaten fiber değil dünya nın parasını alıyorlar birde kesiliyor ne iş anlamak mümkün değil.
Aynı sorunu ben de sürekli yaşıyorum. Bildiğim kadarı ile tek yaşayan bizler değiliz. Herkes şikâyetçi. TTKOM altyapıya gereken yatırımları yapmıyor diye bir söylenti var. İnşaAllah doğru değildir...!!!
Evde değilken rahattım. Çok gerek olmuyordu. Eve gelince yine internet problemi ile mücadelem de başlamış oldu...!!!
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Hayırlı Günler...![]()
Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...
XU100...
En baştan beri kurduğumuz senaryo çalışıyor. Bugün de beklenen düşüş geldi. Devamının da gelmesi gerekiyor...
Seans sırasında dikkatimi çeken; doğrudan düşmek yerine yedire yedire düşürmeleri oldu. Bu durum da ben de olumsuz düşüncelere neden oldu ve senaryomuzu teyit eder nitelikteydi...
![]()
Sağlamasını yine Mum analiz ile yapacak olursak...
![]()
İlk destek ortalamada olmalıdır... 7.766...
Devamında 7.4xx seviyelerini görmemiz gerekir. Daha sonrası için olan senaryoyu hafta sonu yorumumda detaylıca yazmıştım. Yarınki kapanıştan sonra bu hafta sonu yine bir çalışma yaparım inşaAllah...
Yer İmleri