Originally Posted by
Bear_Bull
Erhan bahsettiğin şey 2 li opsiyon ve şu an yurtdışından FX işlem yapmak yasak kurumların IP adresleri tek tek erişime kapatılıyor.
+ olarak 2 li opsiyon yaptıran firmalardan {çoğundan diyelim} kazanırsan paranı alamama riskin de var.
çok çok iyi araştır ondan sonra değerlendir.
evet abı bır tavsıye uzerıne bır fırmada denedım hevesım yok arkadas ılla bı dene dedı oyle denedım.
para cekmede bır problemde yasamadık ben makara olsun dıye denedım cıdden bır nıyetım yok.
bu arada keçi hocam bence senın sıstemde stoploss seviyesi yok varsa bıle cok uzak.
büyük ıhtımalle aldıgın hısse senetlerı ıyı hısseler temelı saglam hısseler kar etmıs hısseler
kar etmıs hısselerde genellıkle aşağıya neredeyse hıc seyretmez endekse cok bagımlı degılse.
karlı ıslemının %100 cıkmasının sebebının bu oldugunu dusunuyorum muhtemel algorıtma ısleme gırdıkten sonra kar al yapamasa bıle pozısyonu koruyor zaten bır kac gun ıcınde her halukuarda kar al oluyor...
bu yuzden hatasız ıslem yapabılıyor.
yoksa tum ıslemlerde %100 bir başarı ıle 2 3 kademe yukardan her gun satabılecek bır algorıtma olacagını sanmıyorum mutlaka hata yapabılecek bır durumla karsılasır kar al olmadan pozısyonların kapanmıyor bence.
biraz once bır deneme yaptımda saglam bır hısse senedınde getırı 19 gun ıcın alıp tutmakla aynı getırı elde ettırdı.
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer İmleri