Originally Posted by
hissedar01
Ky başa beladır ne kadar dökülse iyidir(kendimde öyleyimde 😁 bu sefer dökülmeyip atatp sayesinde balina olmayı planlıyorum ) Atatp de çok büyük 3 hikaye var. Green x , tikla gelsin, yazilim konusunda özellikle çin de buyume ve tabgida ile işbirliği. Tabgidanin cinde dükkan acma potansiyeli bana göre çok fazla . Sanirim 2000 civarı burgerking var. Tamamen sallıyorum Çin gibi bir cografyada 5000 burger king e ulaşmak çok zaman almaz. Buradaki yazilim altyapısının atatpnin Çin deki firmasinin yapacagini düşünürsek sadece Çin deki faaliyetlerinden hem atatp hem tab gida çok büyük gelir saglayabilirler.
çin de zaten çok muazzam büyüyor...biz bu güne kadar 2500 resturanta hizmet ettiklerini sanıyorduk ama geçen gün patron bu sayının 3000 olduğunu söyledi...Çin 2 milyar nufüsü olan bir ülke...oraya yerleşmek ve orada büyümek her babayiğidin harcı değil...atatp ve tabgıda birlikte bu işi çok güzel götürüyorlar...üstelik Çin de pandemi kısıtlamaları yeni yeni bitiyor...bundan sonra Çin halkı daha çok sosyalleşecek...buda resturant sayısını artıracak..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri