patronun açıklamaları bile toparlayamadı tahtayı bu fiyatlardan kim girecek bedelliye önceki bedelli de olanları gördük patronlar iyi alıştı yatırımcının cebine bedelli yap para topla zarar açıkla tekrar bedelli yap hisse fiyatı aynı yerde
inşallah spk bedelliye onay vermezde patronlar karşılasın o kadar borcu ceplerinden doğan için devede kulak bile sayılmaz
Ş…..ler hisseyi şamar oğlanına çevirdiler dohol ortağı olduğu sahibi olduğu hisselerden yatırımcılarına faydadan çok zararı oluyor…
Sayın Wiper ekran görüntüsünü eklediğim paylaşım 1 yıl öncesine ait, şirket Nokia adına yaptığı üretimleri o tarihten itibaren göndermeye devam ediyor, burada önemli olan nokta şu bence, Nokia adına üretilen 5G baz istasyonları için yerli ürün sertifikası alınmıştı, ülkemizde 2024 yılı içinde 5G frekans ihalesi yapılır muhtemelen, 5G altyapısı kurulumunda yerli ürün zorunluluk oranının da artırılacağını biliyorum (4,5G için bu oran %45) cep telefonu operatör şirketlerinin yerli ürün oranını karşılamak için baz istasyonlarını kimden alacakları çok net bence, Karel in bir de milli 5G projesi kapsamında Haberleşme teknolojileri kümelenmesi içinde 5G için donanım ve yazılımı ürettiği alanlar var. Eski mesajlarımda bu millî 5G projesi konusunda kapsamlı bilgiler paylaşmıştım. Özetle 5G konusu gündeme geldiğinde Karel ister Nokia adına ürettikleriyle olsun isterse milli 5G projesi kapsamında ürettikleriyle olsun her halükarda çok ön planda olacak. Şirketin geleceği çok parlak ama bir iki sıkıntıyı çözmeleri lazım. Kap kullanımı yapmamaları çok rahatsız edici artık şeffaf ve güvenilir bir şirkete yakışır şekilde gelişmeleri paylaşmaları lazım. Bir de şu borçluluk konusu var bunu da yıllık bilançoda epey kontrol altına alacaklarını düşünüyorum. Yıllıkta rekor cironun ardından borcun epey azaldığını göreceğiz bence.
![]()
Yer İmleri