Hacimli güzel bir tavan gelıyor ,,,!!!
Hacimli güzel bir tavan gelıyor ,,,!!!
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
12.450 bekleyen....
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
ÇİMBETON senin 108 doları ne zaman göreceksin o günler yakındır oraya geldiğinde başka hedefler düşünürüz ytd
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Çok güzel bir anlatım bfren sermaye artırım haberi düştüğünde paylaşmıştı yüreğine ve emeklerine sağlık sevgili Mete Akyol!
https://twitter.com/DrMeteAkyol/stat...821117738?s=20
Dr. Mete Akyol®
@DrMeteAkyol
#bfren #konya #egeen #cmbtn vb bedelsiz potansiyeli olan firmalar için düşüncem.
Alıntı
Dr. Mete Akyol®
@DrMeteAkyol
·
30 Eyl 2023
Bedelsiz beklentisi firmalara nasıl yansır, hangi zaman aralığında ampirik sonuçlara göre değer kazandırır, nedir va gibi 3-5 dakikalık bir video ister misiniz?
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Bu gun itibarila 20 kat oldu 1 yilda helal be darisi alcar a
Yer İmleri