Sayfa 517/661 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon
Arama sonucu : 5286 madde; 4,129 - 4,136 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. Eğer İşbankasının halka açıklık oranı %33 değil de %50 nin üzerinde olsaydı aktivist fonlar hisseleri piyasadan toplayıp bankayı çoktan ele geçirirlerdi çünkü konsolide DD ile rayiç DD arasında ciddi bir iskonto var. İşbankasındaki tek handikap; profesyonel, vizyonu olan ve bankacılık sektöründeki küresel gelişmelerden haberdar olan bir kurumsal yönetimin olmamasıdır.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

2. Yönetim konusunda size kesinlikle katılıyorum. Aylarca bende aynı şeyi yazdım buna karşılık 666 her defasında muhalif cevaplar verdi.

3. "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4. Sayın TH burada eşyanın tabiatına aykırı yazılar yazıyorsun. Adamlar kek mi sana löp et haline getirip mln lotları ISCTR tahtasında çizdirsin. Burada özellikle aralık 2021 den bu yana çuvallayan yazılar yazıyorsun. O günden bu yana bu tahtada olan getirinin 3 te birini bile yakalayabildiğini sanmıyorum. Sana tavsiyem madem o olmaz şu olmaz bu olmaz sende olacağı zaman yabancılarla beraber gelip alırsın. Ama bilmem kaçtan alırsın onu bilmem.... Gerçekten bu çoğu gereksiz yazıları burada ısrarla neden yazıyorsun anlamakta zorlanıyorum. Bizim gibiler bu kadar çok konuşmaz icraat yapar.

https://yabancidizi.pro/film/the-equalizer-3

Canın çok sıkılıyorsa.......
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Bunlar buyuk planin parcasi TREND. O cimentolarin birlesmesi kozmetik degildi. Bunlari yazdigimda elemanlari zirliyordu. Takkkk. Taiwan Cement Corp %60, Oyak Cimentonun kontrolu orda.

Ben once Sise'ye Dow Chemicals ya da St. Gobain ortak gelir diye dusunuyordum. Sise baska hamleler yapti. Holdinge gelirler artik. Bankaya da Santander ya da Citi gelir, mis gibi. Birsey olursa ABD mahkeme salonlarinda sebek gibi oynatirlar cokmeye kalkani. Tabi ki spekulasyondur bu sirketlerin isimleri, ama olacak. Nasil olur bilmiyorum.

Bu herif de sabahin korunde her gun butun 30 hisselerine basiyor, gidip acayip acayip seyler aliyor. Bugun de Nuhcm ile Tatgd.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
    Sagdan kaybet, soldan kazan
    Satis diye gozukenlerin cogu virman
    Piyasa Yapiciligi adi altinda
    Yalan dünya

Gul gibi bankalar varken nasil bir ortamlara soktu beni bu herif yav. Alsan alinmiyor satsan satilmiyor. Brut takas midir VTTPFS midir her neyse. Tam uckagatcilik ortamlari. Iki lot alsan birileri pesine duser. At hirsizligina kalkarken kapanir batar gider ahirdan da olursun.

Bankalardan ve kuslardan sasmayacaksin demek.

Sayfa 517/661 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •