Yabancıya vatandaşlık amaçlı konut satışında alt sınır yılbaşından itibaren, 400 bin dolardan 600 bin dolara çıkarılıyor.
Göç İdaresi Başkanlığı tarafından 16 Ekim 2023 tarihinde yapılan bir düzenlemeyle, yabancıya ikamet amaçlı konut satışında alt sınır 75 bin dolardan 200 bin dolara çıkarılmıştı. Vatandaşlık amaçlı konut satışında alt sınır ise 400 bin dolar olarak belirlenmişti. Yeni düzenlemeye göre ise yılbaşından itibaren yabancıya konut satışında alt limit 600 bin dolara çıkarılıyor.
Rusya, Ukrayna ile barış müzakerelerine hazır olduğunu duyurdu.
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya'nın Ukrayna konusundaki müzakerelere önceden olduğu gibi hazır olduğunu belirterek Moskova'nın çözüm için siyasi ve diplomatik araçları tercih ettiğinin altını çizdi.
Kaynak
@RusenPress
dün biraz yazmıştım. peşine israilden hatta tayvandan bile haber gelebilir.ons operasyonu yedi.
sabah ellerini epey belli etmişlerdi. bence bir zaman pek bir şey beklememek lazım.
büyük ihtimalle ukrayna veya israilde bir normalleşme de grafiğe eşlik eder.
altın çok derin piyasa. kolayına boşluk oluşmaz.
Seans içinde yeşili gören vatandaşlar "X" rallisi diye tweet atmis bugün.
Yılsonu rallisi var, faiz indirimlerinin sonuna geldik rallisi var ama en orjinali "asgari ücret rallisiydi".
Yeni konu açtım , 1009 sayfa olmuş kimsede hareket yok...
Yer İmleri