Originally Posted by
wehwetduwan
Merhabalar Murat bey ASELS sayfası tanışmamıza vesile oldu. Oradaki paylaşımlarınız ve kendinize ait böyle bir form oluşturupta bilgi tecrübe ve deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
Ben de Asel tabiki göz bebeğimiz ama SASA hakındaki düşüncelerinizi sorucam. Şirket karlılığında müthiş bir artış var. Yatırım hedefleri çok büyük ve bu anlamda dünyada 2. sıraya yerleşmek
çin devlet teşviği bekliyor. Tüm bunlara karşı 1 sene içindeki agrasif yükselişinden dolayı işlem kısıtlaması varki bu önümüzdeki ay sona erecek bu süreçten sonra gerçekten ciddi uzun vade yatırım yapılabilir mi yoksa işleme açıkdıktan sonra spekülatif hareketlerine devam mı eder?
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
merhaba 2. şıkka daha yakınım... ben sasa deilde son 2 harfi benzeyen başka bi şirketi ise inanılmaz beğeniyorum... daha öncede yazmıştım adını... sasa yı takip etmiyorum hem fiyat kaynaklı hemde benm yatırım kriyerlerimi(şirket bazlı deil) karşılamadığı için
Hisse senedi bazlı yorumlardan çok Finansal okuryazarlık sağlamaktır amacım.
Borsa'nın ilginçliği; biri bir hisseyi satar, diğeri o hisseyi alır, her ikisi de birbirinden daha akıllı olduğunu sanır. Twitter: EkoDreaM
Yer İmleri