-
Her zaman söylüyorum..kısmet de en az bilgi ve tecrübe kadar önemlidir..ben geçen yıl gesan a 19.70 lerden girdiğimde hedefim 5_6 ayda 40_50 idi...ama ben gesani aldıktan kısa bir süre sonra Ukrayna _rusya savaşı çıktı..enerji krizi tüm dünyayı sardı..bunun üzerine de yenilenebilir enerji kıymete bindi...tam da gesana yarayacak tüm şartlar oluştu..o vakit de satış hedefimi 300_400 aralıklarına çektim...
Bu günlerde aynı şey ATATP de de oldu..ben green x ve diğer büyüme potansiyeli için bu hisseyi 34.5 tan aldım..aldıktan sonra hiç hesapta olmayan ve benim hiç haberdar olmadığım tıkla gelsin beklentisi ortaya çıktı...
Bu iki beklenti ile birlikte orta ve uzun vadede bu hisse 2 milyar dolarlık değerleri görürse şaşırtmayacagim..
Siz değerli ky dostlarımın duaları sayesinde işlerim hep rast gidiyor..dikkat ediyorum ki beni sevmeyen veya hainlik yapanların işleri ise ters gidiyor veya gözlerinin önünde hisselerim çıkıyor da onlar faydalanamiyorlar..yüce ALLAH gerçekten de kalplere göre veriyor...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri