Artan

187,00 10 18:10
243,20 10 18:10
3,52 10 18:10
112,20 10 18:10
24,86 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

1,23 -10.22 18:10
16.650,00 -10 18:10
50,40 -10 18:10
88,20 -10 18:10
5,22 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.239.969.123,70 18:10
9.040.503.149,50 18:10
8.606.593.889,00 18:10
7.631.812.223,41 18:10
7.471.303.136,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6822 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Bana kalırsa.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Yağmur gibi hırsız yağıyor. Her taraftan saldırıyorlar.

Hatırlarmısınız bilmem, telefonda kendini vodafone ve TTelecom dan arıyormuş gibi gösteren birilerini 4-5 yıl önce bu şirketlere ve emniyet amirliğine şikayet etmiştim.

Emniyet amirliği bana "önce seni soysunlar sonra gel" diye yanıt vermişti, şirketler ise ciddiye almamışlardı.

Benim en öemli özelliklerimden birisi ne.? Geleceği görmem.

Şu an o şirketler durmadan mesaj yayınlıyor. "Biz aramıyoruz, şu numaralar bizim kalanı değil. Aman dikkat edin" diye.

Zararı gördükten sonra akılları başlarına geldi.

Oranımız neydi.? %80.

Dev şirketin CEO suda olsan o %80 içindeysen bu tür hatalara kolaylıkla düşersin. Ezberlediklerinle ve HIRSınla CEO olursun, seni seçende %80 içindedir. En basit gerçeği bile göremezsin. Şansınla ve %80i etkileme yeteneğinle devam edersin, şansın dönünce değiştirilirsin.

- Telefon şirketleri durmadan mesaj yayınlıyorlar "Aman dolandırıcılara dikkat, bizim ismimizi kullanıyorlar"
    - Bankalar durmadan mesaj yayınlıyorlar "Aman dolandırıcılara dikkat, bizim ismimizi kullanıyorlar"
    - Kargo şirketleri bile mesaj yayınlıyorlar "Aman dolandırıcılara dikkat, bizim ismimizi kullanıyorlar"
    - Emniyet amirliği mesaj yayınlıyor "Aman dolandırıcılara dikkat, savcı polis gibi kendilerini tanıtıyorlar"
    - Nüfus müdürlüğü çaldırdığı bilgiler yüzünden mesaj yayınlıyorlar "Aman dolandırıcılara dikkat, size ait telefon, araba, gayrımenkul alabilirler, sizin adınıza şirket kurabilirler. Şifrenizi sık sık değiştirin, telefon nonuzu bize kaydedin, 15 aşamalı güvenlik kullanın yoksa mal mülk para gider."
    - Saadet zincirleri ponzi piramitleri var. Çok para kazandırma vaadiyle İLGİLİ KONUDA cahil olupta aç gözlü olanları çeken.

Bu tür büyük şirketler ve devletin dışında, instagram da her hafta en az bir dolandırıcıyı şikayet ediyorum. Türlü türlü dolandırıcılar var. En çok sahte cihaz satanları yakalıyorum.

Adam piyasada ikici eli bile 3bin TL den başlayan ünlü markanın ilanını vermiş. Sıfır diyor 30USD. Yani 900 TL. Siteye gidiyorum bakıyorum hiçbir firma ve telefon adresi yok. Teslimat yurt dışından ama kargo bedava. Senden kredi kartı bilgini yada payPal ödemesi istiyor.

Ünlü markaların cihazlarını bedava fiyatına satmaya çalışıyorlar. Gerçekte cihaz filan gelmiyor. Paran gidiyor.

Birde cihaz gönderenleri var ama sahte yada ünlü marka yerine başka uyduruk marka gönderenler. 2 gün önce yine instagramda ilan. Bu sefer satıcı Türkiyede ve ismi olan bir satıcı. Ünlü markanın bir sürü SIFIR cihazını üçte bir fiyatına veriyor. Yine siteye girdim inceledim. Bu kez adres ve telefon var. Cihazları inceledim, bende çok olduğundan resimden bile görsem abartılı sahte ise anlayabiliyorum. Baktım çoğu sahte. Ama gerçek gibi görünenlerde var. Acaba benmi yanılıyorum diye biraz daha araştırdım. Alıcı yorumlarınıda koymuşlar. Her cihaza binlerce yorum. Gerçekçi gibi görünüyordu. tabi ben cihaz almak içindeğil dolandırıcımı diye bakıyorum.Hayatta bu tür sitelerden almam. Sonra araştırmaya devam ettim sikayetvar.com sitesinde bu firma hakkında binlerce şikayet var. Cihazlara ünlü markalar basılmış ama ilk günden veya en fazla 6 ay içinde kullanılmaz hale gelmişler. Dolandırıcı firma. Ama yıllardır işini sürdürüğyor, gizlemiyorda şubesi bile var. Telefonu adresi var. Çağrı merkezide var. Arayınca bekletip sana sıra gelince kapanıyormuş. Bazen karşına biri çıkıp seni ikna etmeye çalışıyormuş. İkna olmazsan kapatıyormuş. Bu firma yıllardır var ve dolandırmaya devam ediyor. Arkası güçlü olmasa devam edemez. O sebeple isim vermiyorum. instagram'a şikayet gönderdim ama onlar gerçeği anlayacak bilgiye sahip değillerdir. Ben bile epey zaman harcadım. Daha şaşırtıcı olan ise Türkiyede de şubesi olan o ünlü alman markası nasıl oluyorda buna izin veriyor. Görmemesine imkan yok gibi. Harf farklılığıda yok, direk ünlü markanın ismi ve renkleri ve karakter şekli. Birebir aynı.

- Birde Somali, ETyopya, Kenya, Afganistan filan bu tür ülkelere para isteyenler var. Onları anlatmama gerek yok tabi, daha yeni bir genç intihar etmiş maddi sıkıntı sebebi ile üniversiteye devam edemediği için. Bizde ezilen maddi sıkıntı çeken milyonlar varken Somali ye para istiyorlar. Dünkü haber Somali devlet başkanının oğlu lüks aracı ile otistik oğlu olan Kurye ye çarpıp öldürmüş. %100 kusurlu. Polis serbest bırakıyor oda ülkesine kaçıyor. Bu konuda detaya giremiyorum çünkü devleti yöneten kişilerin sahiplendiği bir konu bu, başıma iş açmayayım.

Ülke hırsız kaynıyor ve her yerden saldırıyorlar.

Devlet ve halk yozlaşmıştı zaten ama iş çığrından çıkmak üzere.

Devletin ülkeyi hovarda aile reisi gibi sattığını görünce 2010 dan beridir söylüyorumdur "bunlar iyi günler, çok kötü günler gelecek" diye.

BUNLAR HALA İYİ GÜNLER. ÇOK DAHA KÖTÜLERİ GELECEK, BUGÜNÜ MUMLA ARAYACAĞIZ.
    Hâlâ Atatürk'ün mirasını harcıyor bu ülke. Harca harca bitiremediler.

Tabi soyulan %60 tarafındaysanız. Soyan tarafta servet yapıp dolandırıcılara kaptırıp %60 tarafına geçmenizde büyük olasılık. Bakın Seçil Erzan a para kaptırıp geri alamayanlara.
    Son düzenleme : alicemal; 10-12-2023 saat: 14:01.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •