Asgari ücret 16-17 olursa kredi faizleri %70-80 leri bulursa ve de resesyon olursa, indir kepenkleri...
YTD
Asgari ücret 16-17 olursa kredi faizleri %70-80 leri bulursa ve de resesyon olursa, indir kepenkleri...
YTD
Ankaragücü başkanı reisin ilk milletvekilliğinde keçiörendeki evinin sahibi wski milletvekili ancak artık reiste koruyamsz bu adamı. Ankaragücü başkanı ve yerde tekme vuran 2 kişi derhal tutuklanmalı. Bu hafta hakemler maça çıkmamalı. Ankaragücüne en az 10 maç saha kapatma cezası ve puan silme cezası verilmeli.
bir halt olacağı yok.
Bu arada gümüş şu dakikalarda sakin akşam kapanışta biraz daha iyi olacak gibi ons olarak ....yarın altın gümüş ons göreceli artı bekliyorum.....çarşamba fed perşembe avrupa merkez bankası faiz kararı var..... fed kesin artırmayacak...onsu coşturup darbeyi öyle vuracaklar altın ve gümüşte bu gün ons gümüşte poz artırdım.....yarın ve çarşamba artışa bağlı olarak longları sıfırlarım.....yetişirsem viop 30 dan long açacam.....bakalım tahminim tutacak mı....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Yıl sonu geldiği için fonlar altın dahil..hisselerde karları almak icin satıyor satacak...yurt dışı dahil..her sene aynı terane
bilal bi gelsin..
bu dolarcıları fayız lobisini ... dıj mikrahları yerle yeksan edecek
inşaallah...
% 55 faiz mi olur alüminyum süliktirat
bilgisi olmayanlar için
ben 1 diyordum... 1,5 trilyon dolar olmuş
sizce TÜRKİYE ekonomisi 1,5 trilyon dolar borcu kaldırabilir mi ?
bedevi teminat kabul eder mi ?
toprak alıyorlar ve su kaynaklarımızın kullanım haklarını alıyorlar
KIZILIRMAK... SİVASTAN, BAFRAYA... 150 SENE... ver gitsin.. istikrar sürsün
Yer İmleri