Sayfa 170/1005 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: Viop LVll

1.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Paraya ihtiyacı olan ve de dandirik yönetim ve ahlak anlayisina sahip toplumlarda zengine vergi geleceğine inanmam. Tabana gelir o zamlar dolaylı dolaysız.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bence kendilerinden olmayan eski dönemin zenginlerine karşı temizlik yapabilirler.

Ortadaki ekonomi pastası belli, müteahhitler temizlendi diğerlerinde de olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Eski ABD filmlerinde pazar kiliseye geliyor musun vs repliği çok geçerdi.

Seyretmiyorum ama yeni dizilerinde inanç işi vs işlenmeye başlandı deniyor.

Emlak ben ateyizim deyip kurtarır, iş adamının işler güçler bahanesi çok tutmayabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Garanti Koza iflas etmiş ya... Vay anasını

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    belli abi...

zam zam zam zam..

devre kesici falanda yok.. verecekler zammı...

Etiket değiştirme elemanı varmış, zaten çoğu marketlerde artık etiket bile koyulmuyor,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5. Tepki mi gelecek yaw?!

Yazı tura attım long çıktı, tek kaldıraç girdim poza..

6.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Garanti Koza iflas etmiş ya... Vay anasını

2021 de etmiş aslında. Şu an site satış haberi düşünce yeniden gündeme gelmiş.
    Bu dönemde de yeni iflaslar gelmez umarım. Çok şikayetçi insanlar

7. Bulut abi senin gibi FB li hakem olayına yorum yapmamış yazmış bazı arkadaşlar biraz kinaye yapmışlar
    Bakın liyakat olmayıp , yandaş ve biat la iş götürmeye kalkarsanız bir gün patlarsınız.
    dün akşam TFF ve MHK patladı .
    Ekşinin konuşmalarını izleyin biz nerede yanlış yaptık deyip doğru kararlar alacağına Ali KOÇ adres gösteriyor
    bu şekilde koltuğunda oturamazsın bu olayların buraya gelmesinin tek nedeni alttaki pisliğin maddi ve manevi olarak dışarı taşmasıdır.
    Ben vermedim fair play ödülünü dün hakemi dövene Ekşi verdi , nasıl verdiğide ortada yandaş kafada olduğu için.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. Diyarbakır Barosu
    @Diyarbakirbaro

X isimli sosyal medya platformu üzerinden yayınlanan bir videoda merhum Şeyh Said’e hakaretlerde bulunan Fatih Altaylı hakında;
    Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına Kişinin Hatırasına Hakaret Suçundan ( TCK 130) suç duyurusunda bulunulmuştur.

Sayfa 170/1005 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •