Sayfa 234/1005 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 1,865 - 1,872 arası.

Konu: Viop LVll

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bana niye kızıyorsun ki, sanki piyasayı ben yapıyorum, herif endekis mühendisi
    Bugünlerde beni okuma hisseci abi moralin bozulur
    Sen yaz reis ben okurum. Kimse okumazsa

2. Burak aslan ve tunç Şatıroğlu nu izledim bu ikisi de düşecek diyor. Hatta Burak aslan daha kan akmadı yani düşüş daha başlamadı diyor. Üstüne patronlar satıyor Bozkurtun 3-5 binini mi göreceğiz

3. Puahhaahaaa
    Ne ücbeşbini dayu, hedef feyza
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    On gün önce analizini okumuştum... Tebrikler...
    Gümüş ons ile ilgili ne yaparsın sayın Achiles
    Şurada uzun uzun safahatını paylaşmıştım, ana projeksiyon değişmedi, 1 yıllık vadede 2350-2500 hatta 2850 ler söz konusu olacak görünüyor ons altında çok büyük ihtimalle, yine DXY de epey düşecek görünüyor.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...38#post6575338

Ancak Gazze'deki savaş nedeniyle altın diğer tahvil, enflasyona endeksli tahvil, DXY ve borsalar denkleminde ters ayrıştı, farklı bir hareket geliştirdi, dolayısıyla şu an nasıl düzelttiği muamma, yarın ateşkes ilan edilirse olaylar UA aktörlerin harekete geçmesiyle duruverirse misal, büyük bir koşan flata dönüp sert sarkabilir. (sağdaki yapı)

Bu haliyle, 1-2, 1-2, 1-2 yapmış da olabilir. Veya gösterdiğim gibi (ana etiketler) düzeltiyor da olabilir. Uzun vadede yukarı ama kısa vadede nasıl düzelttiği belirsiz veya ters hareketler potansiyeli nedeniyle tehlikeli diyelim.

FED'e bağlı olacaklar, pandemi döneminde likiditeyi hapsetmek ve tahvillere talebi nispeten yüksek faiz vererek engellemek maksadıyla yarattığı bir ters repo havuzu var, orası tükenmek üzere, bunun bütçe açığı kaynaklı yeni tahvil arzlarıyla birleşince, tekrar tahvil faizlerini yukarıya tetikleyeceği konuşuluyor. JonDowes üstada sordum bunu, FED'in izleyecek hali yok başka bir tedbir alır operasyonel şeyler bunlar fazla da anlam yüklememek lazım dedi.

Hülasa, ana denklemim şöyleydi, tahvillere talep gelecek, bu da likiditeyi bollaştırıp DXY düşecek, altın çıkacak şeklinde idi. Ama ABD borsaları inatçı çıktı, tahvil arzını da kısıtladılar tedbiren daha da artmasın diye, şu an kısa bir düzeltme sonrası SP500 4950 lere expanding flata kalkacak görünüyor. Olursa, ABD tahvilleri 3,6 lara kadar süzülebilir, sonra SP500 sert düşerken de olası ED 2 ye, altın tam o dönemde mantıken rallisini yapmalı. Değişken yani durumlar, ama DXY uzun vadede aşağıya altın yukarıya olmalı çok yüksek ihtimalle, nasılı şimdilik birçok şeye bağlı, özellikle Hamas saldırısı koroleasyonları tepetaklak etti.

5. benim altınlara ne oldu ışıl ışıl parlıyor...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Fxlb
    %+2.5 yaptı...
    Sabah açılış belli oldu

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bugün bloomberg de Mehmet Aşçıoğlu konuşurken alt yazı olarak borsanın yükselmesi için bir sebep yok diye yazıyordu. Muhtemelen bunu okuyan bir çok kişi panik yapmış olabilir.
    mehmet aşcıoğlu çok iyidir

tacirlerde çalışırken (takip ederdim ) TACİRLER vopdan, pay vadeliden heryerden çufal çufal para kaldırırdı

ayrıldı... hep terste hep terste TACİRLER

8.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    8.290 dan long oldum. Stop bist100 ün 7.500 değmesi abeyler...
    50 puan rüşvet verdi akşam seansı boğacanı ama yemezler yavaş vobcu olduk ya gari. sabah boğacanı 8.500 yapar sanırım. ben verirmiyim lonları zor abeyler ya stop ya yılbaşı rallisi.erken öten horoz olmayız umarım.

Sayfa 234/1005 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •