Sayfa 247/1005 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: Viop LVll

SURGY ..bugün halka arzın ilk günü..
    önce tabana verdiler..sonra ayıp olmasın diye kaldırdılar.. halka arzlarda bitti..

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    SURGY ..bugün halka arzın ilk günü..
    önce tabana verdiler..sonra ayıp olmasın diye kaldırdılar.. halka arzlarda bitti..
    Ne arz kaldı ne de tat tuz kaldı.

Piyasa bunlara kaldığından beri ne olacağını analiz edebilmek bile imkansız.
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Bitti mi tepki?
    bankalar olmasa endeks cidden pert.

aslında tam şelale olma ozamanları 1 haftadır düşssede alsak diyen çok kişi vardır. tahminimce bankaları almasalardı panikleyip satanlarla endeks ve diğer hisseler % 30 a yakın değer yitirmişti şimdiye kadar. --- bence tabi.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bankalar olmasa endeks cidden pert.

aslında tam şelale olma ozamanları 1 haftadır düşssede alsak diyen çok kişi vardır. tahminimce bankaları almasalardı panikleyip satanlarla endeks ve diğer hisseler % 30 a yakın değer yitirmişti şimdiye kadar. --- bence tabi.

% 30 doğru hesap.
    Benim takip ettiğim hisseler % 25-35 arası düşmüş durumda.

5. Bozkurt dün para sayma makinesi arıyordu. Eğer zabağlan saymadıysa dayak yeme makinesi ayarladım. Pala'nın eli acıyor döverken. Bu şekilde nizamı dayak yiyecez

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bir şirketi incelerken az çok yaptığı iş veya ürün hakkında kişisel bilgi olması gerekir.

Biri Haribu yumuşak şeker alma demişti, şimdi wikipedia'ya baktm Türkiye ve müslüman ülkeler için helal versiyonu varmış. Ben kanserojen dedi diye hatırlıyorum.

Yumuşak şeker çok aldığım bir şey değil. Genelde çocuklar tüketiyor diye biliyorum ayıcık vs şekilli oluyor.

A101'de bayramdan sonra tereyağlı baklava şekeri vardı fena değildi ama sonra gelmedi.
    https://gidadedektifi.com/2021/05/16...sak-sekerleme/

Discovery Channel'da çeşitli şekerleme videoları izliyorum. İlaç ve bu tip gıda ürünleri hassas şeyler, bu alanda isim yapan çok karlı olabiliyor, ama dediğim gibi çocuklara sormak lazım. Warren Buffet'ın sözü var anlamadığınız işlere para sokmayın diye, yani anlayanların bakması lazım.

Kervan gıda br ürünü, A101'dekini koydum bunu da koyayım ama dediğim gibi çok anladığım bir şey değil.
    https://gidadedektifi.com/2023/10/10...sak-sekerleme/
    Abi bu şirket hayali ihracat yapmıyorsa Ekim ayında net 105 milyon dolar ihracat izni almış. Bir gıda şirketi için çok fazla değil mi

Batık SASA borsayı etkiliyor...
    Kottan atılsa iyi olur.. Durum ortada, tasfiye/iflas,konkordato...hepsi gelebilir

8. Sasa dışında bademcik bankaları tomofil sektörü ve Bozkurtun Petkimi yamulacak gibin duruyor

Sayfa 247/1005 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •