Sayfa 118/475 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 937 - 944 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,260
    Suç olan manipülasyon oysa yapılan spekülasyon . Sanmıyorum manipülasyon yapılsın .
    Bence her şey kılıfına uygun yapılıyor.

Alıntı Originally Posted by Moothy Yazıyı Oku
    manevra denmiyor ona,suç deniyor
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

2.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Suç olan manipülasyon oysa yapılan spekülasyon . Sanmıyorum manipülasyon yapılsın .
    Bence her şey kılıfına uygun yapılıyor.
    resmi olarak satıcam diyip satmazsa manipulasyon olur,xx hisse satıcakmış diye haber çıkartırlarsa spekülasyon olur.

3. Dün 96yi gören kağıt bugün 88. Gerçekten içler acisi. Lanet gelsin yapacağınız tahtaya da, satacaginiz lotlara da. Yazıklar olsun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,260
    Satmayı düşünüyorum diye kayıt yapılır. Daha doğrusu kurulan cümle önemli Nama yazılı hisselerimi hamiline yapmak istiyorum denmiştir. İllaki Satacam dediğini sanmıyorum . Hisse sahipleri kendilerini kısıtlayıcı cümle kurmak istemez. İmzalı metine bakmak lazım. Mutlaka bir döneklik yapmaya müsait açık kapı bırakılır. "2 sene içerisinde satmayı düşünüyorum " demek gibi . Yani önemli olan başvuruyu yapan kişinin imzalı metinde ne yazdığıdır. Piyasanın yorumu başka bir şeydir.
    Ben Firma sahibinin binbir emekle kurduğu bu firmayı yılların dibine vermesini ben akılıca bulmuyorum. Hatta bu insanları aptal olmadıklarını düşünüyorum. Satmak isteyen neden dipten satsın ki ? Kağıdı 300 TL yapar yolda herkese devreder. Bunun 1001 yolu var.

''Şahsi portföyümde bulunan ve borsada işlem görmeyen nitelikteki 6.525.000,00 adet ALARK paylarımın borsada işlem gören niteliğe dönüştürülmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu nezdinde kayıt sürecine başlanmıştır.''

Sonuç : Satmak Amaç değil İşlem görmeyen lerin işlem gören e dönüştürülmesi.

Ref : KAP

Alıntı Originally Posted by Moothy Yazıyı Oku
    resmi olarak satıcam diyip satmazsa manipulasyon olur,xx hisse satıcakmış diye haber çıkartırlarsa spekülasyon olur.
    Son düzenleme : Baygeorge; 19-12-2023 saat: 12:56.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,895
     Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Şu ortak satışına Alatonlar a herkes çok kafayı takmış. Satmak istiyorsa satar satış yapıyor diye hisse 35% düşmemeli. Ayrıca her satış yapacağım diyen de satmak zorunda değil. Toplamak için de bir manevra olabilir . 1400 KTL olan bir arabayı 35% indirimle satmak isterseniz garajdaki diğer sakladıklarınızı da isteyecek bir sürü yatırımcı var . 1400 KTL değil de 900 KTL ye sıfır araba veriyorum dediğinizde o arabayı sırtlayıp götürürler. Üstelik tüketim aracı da değil Alark üretim aracı. Belki basit bir trade amaçıile bir kaç defa yukardan satıp aşağıdan almaktır. Yada basit bir trade spekülasyon yapmak için bu kadar sofistike hale getirilmiştir.
    Özetle ; Verilere odaklanmak lazım dedikodulara veya lafı güzafa değil. Fk : 3 , Pd/dd: 1.6 , PEG: 0.06, Beta: 0.40
    Bu verilere rağmen, Endex ile beraber hareket ediyor hatta düşüyor ise Spekülasyonun ağa babası yapılıyor demektir
    size katılamıyorum sn baygeorge

ALARK ile ilgili oyun mu var yoksa başka şey mi bilmem ama bir şekilde piyasada analistler dahil her şeyde problem var... Bir yanda hisse değeri 7 milyar euro olmalı diyem ama almak için beklerim diyen analistler, bir yanda bizim gibi bakkal hesabı yapanlar, bir yanda ise her şeyi karıştırıp kötüleyenlerin olduğu sırf düşsün diye her platformda hesap açıp sadece vara yoğa ALARK kötüleyenleri gördüğümüzde psikolojik oyunun bizim üzerimizde oynandığını düşünmeye başladım... kesinlikle satmamız isteniyor ama bir şekilde kişiler yanlış...
    deseler ki üretimde problem var var mı yok:
    deseler ki satanlar açıklama yapsın_ dedikleri şu şirket sattığı hisseler ile ilgili açıklma yapsın var mı böyle bir şey yok...
    şirket açıklma yapsın neden düşüyor yazarsınız sorarsınız onlar da açıklamlar dışında bir şey yok derler geçerler çünkü şirket kendisi bir şey yapmıyor...
    deseler ki yönetim kötü yok yönetim çalıyormuş pardon nereden? Türkiyeye yaptığı yatırımlarla şirketin içini boşaltıyormuş... boşalttıkları şirket buysa ülkemizde boş şirket bilinmiyor demek ki?
    efendim bir gece bir kararname ile el konulacak diyen bile var
    şirketin suçlu olduğu bir şey var sosyal medyada bu gerileri takibe aldırıp bir dava ile bağırtacak...

ben bu spekin ya da iplikçinin çağdaş dahil bizi hafife aldığını düşünüyorum. biraz daha tutarlı kişiler bulmalı. ama bilgi sürekli kirlendiği için ve derinliğine şirketi bilenler kalmadığı ve yazmadığı için analistler dahil bilgiyi aramıyorlar bile...kendi adıma yıldım ama yatırımımdan değil. eğer bir gün buraları terkedersek istedikleri gibi at oynatacaklar ve SUR yapının bile tavan tavan gideceğini düşünen yatırımcı kitlesi ile karşı karşıyayız ki artık piyasa oturana kadar kendi adıma malıma sahip çıkmaya çalışırım... belki de bir kılıç da biz koymalıyız ALARK fiyatı ne zaman özkaynaklarla eşitllenir gibi yani PDDD ne zaman 1 in altına düşer
    eğer sur tatil de tavan tavan gitseydi gerçekten artık buralarda yatırım da yapılmaz demek üzereydim...
    zinhar yatırım tavsiyesi değildir...

6.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku

Sonuç : Satmak Amaç değil İşlem görmeyen lerin işlem gören e dönüştürülmesi.

Ref : KAP
    siz dediniz satış yapacak diye,ben demedim

Bakalım alan mı, satan mı pişman olacak..?

8.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku

Bakalım alan mı, satan mı pişman olacak..?
    Şirket ve ortakları 3 aydir satanı hiç pişman etmediler sağ olsunlar Sn.101.
    Değişmesi umuduyla bekliyoruz, bunalttilar ama gerçekten.

Sayfa 118/475 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •