Sayfa 571/632 ÝlkÝlk ... 71471521561569570571572573581621 ... SonSon
Arama sonucu : 5051 madde; 4,561 - 4,568 arasý.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Þ.

  1. #4561
    Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    ADANA+ÝSTANBUL
    Yaş
    51
    Gönderi
    2,359
    ASELSAN yabancý oraný 19 Aralýk 2023 % 31,59. 20 Aralýk 2023 % 31,36.
    Fark % -0,23. (Kaynak Ýþ Yatýrým).

    Sabýr acý kökleri, fakat çok tatlý meyveleri olan bir aðaçtýr.
    Yasal Uyarý.Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.

  2. Ekþi sözlükten alýntýdýr.!!

    "" küçük yatýrýmcýnýn en büyük hatasý balinalar ve yatýrým þirketleri gibi düþünememesidir. küçük yatýrýmcýnýn düþüncesi, bir hisseyi alýp bekleyip sürüne sürüne 2 katý 3 katý yapmak. büyük yatýrýmcýyý da kendisi gibi zannettiðinden çoðu zaman uzun süre hisseye baðlý kalýyor. balina 10 12 14 16 liradan iþlem yapýyor, hisse 7'ye düþtüðünde küçük yatýrýmcý balinalarýn kar etmek için 7 liralýk hisseyi 30 liraya götüreceðini düþünüyor. ulan yatýrým þirketi o arada milyon tane anlýk iþlem yapýyor adam gerekirse zararýna satýp 1 dakika sonra farklý hisse alýyor. küçük yatýrýmcýnýn burun kývýrdýðý yüzde 1, 2, 3 gibi deðiþimler büyük parayla anlýk iþlem yapanlar için bulunmaz nimet. sonuç olarak x kurum yüklü alým yaptý yukarý sürmeden gitmez mantalitesini býrakmaya çalýþýn.""

    Tam da bizi tarif etmiþ. Bist artýk gerçekten bir kumarhaneye döndü ve bu saatten sonra düzelmesi mucizelere baðlý. Bir takým vampirler bu sistemi ele geçirdi acýmasýzca kan emiyorlar. Dün saat 17 den sonra ne oldu ASELS koptu gitti de bugün ne oldu fazlasýný verdi. Üç beþ tane orçonun eline kaldýk. Herifler bu hareketlerle parayý hamutu ile götürüyor. Ondan sonra senelerce bekle ki para kazanasýn. Vallahi hepsi yalan oldu. Bize bunlarý çektirenleri Allah a havale ediyorum.

    Güya borsaya operasyon yapýlacakta bu kan emiciler milletin yakasýndan düþecekmiþ. Kim inanýr, anca Kadir Ýnanýr.

  3. Kaðýdý götürüyormuþ gibi yapýp silkeledikçe silkeliyor pzv.nkler.. Bu arada parayý götürüyor bizde keriz gibi aaa bak þimdi uçtu gidiyor yarýn kaçtý gidiyor. O arada millet ..ötü kaybediyor. Arkasýndan da burasý borsa kardeþim kim kime .orsa... birde övünmece..

    Unutmadan birde TA cýlar yok þurdan kesti yok burdan biçti. Ulan herifler istediði gibi gömüyor istediði gibi çýkarýyor ne tekniði ne indikatörü ne bindikatörü..

    Allah sabýr versin cümlemize..

  4. Cumhurbaþkaný Erdoðan:

    Sermaye piyasalarýný manipüle etmek isteyenlere meydaný boþ býrakmayýz.

    Bugün ki açýklama. Ýnanalým mý??

    MEHMET AKDERE
    @Akdereyatirim
    Borsamýz büyümeye devam ediyor, Cumhurbaþkanýmýzýn katýlýmýyla Borsa Ýstanbul’umuza #xu500 endeksi hayýrlý olsun, deðer yaratan þirketlerimizin katýlýmýyla xu1000 ve xu2000 endeksleri de gelecektir. Deðer yatýrýmcýlarý artarak yoluna devam edecektir

    ÞAKÞAKLANAN ADAMA GEL..

    Ama borsa þu anda % 2 aþaðýda. Bofa sattýkça satýyor.


    Ýyice komedi oldu..

  5. MB Faizleri yüzde 45'de bir dursun... (Fatih Özatay ve diðer ekonomistlerin bir kýsmýna göre MB haftalýk repo ile deðil swaplarla aylýk fonlamalar yaptýðý için reelde 38.5 larda gidiyor gerçek fazi)
    Enflasyonun yüzde 45 olduðuna-olacaðýna kim inanýr? Negatif reel faize devam edileceði iyice bi hazmedilsin.

    Et, ekmek, kira, aselsan fiyatýnýn yönü belli.

    kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=PWOSnA4otvI
    Son düzenleme : aokan1973; 22-12-2023 saat: 17:00.
    Kendime notlar... Ýstediðin fiyattan alamýyorsan alma, kar kaçýrmak zarar etmekten iyidir!

  6. Aokan1973 hayýrdýr böyle konuþtun konuþtun sonra 4400-8500 rallisi olunca ortada yoktun. O alýntýladýðýn boþ beleþ adamlara benden selam söyle. Yalnýz bu sefer ortadan kaybolma olur mu? Bak arþivler orada duruyor.

    Artýk bu topiðinde tadý kaçtý. Baþladý þimdi gelir gider sürekli ayný þeyleri yazar sonra da tersi olunca ortadan kaybolur.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

  7. Güzelim ülkenin yeni, genç MB baþkaný TUIK'e laf sokuyor, kapýcýsýna fiyatlar düþmüþ olmalý diyor ya hani, kapýcýsýda nereden düþtü fiyatlar hala çok yüksek yükselmeye devam ediyor diyor, bizim Gaye iyide ben tuik ne derse ona göre hareket ederim, mesajý veriyor, kapýcýsý üzerinden, delikanlý gibi diyemiyor tuik siyasilerden týrsýyor bende týrsýyorum ne yapalým elimiz mahkum. Senin tuik inin icraatýna merkez bankan inanmazken borç istediðin yabancýn yada yatýrýmcýn neden inansýn.

    Eski Suç iþleri bakanýmýzýn yürüttüðü kara para aklama operasyonlarýnýn çocu ya patladý ayda patlatýldý, örneklerini güzellik merkezleri hakkýndaki haber akýþlarýnda görüyorsunuzdur. Ýyide peki bu kara paralar nasýl aklanacak memleketi soyup soðana çevirdikleri ak paralarý nasýl piyasaya çaktýrmadan sokacaklar, cevap yeni kara para aklama operasyonlarý halka arzlar içi boþ kaðýttan þirletler saðolsun kafasý çalýþan birileri tarafýndan güzellik merkezi iþleten aptallardan alýnýp muhasebecilerin eline yeniden iliþtirdiler, olay kara para aklamak ta olsa geliþme geliþmedir.
    elbette bununda bir þekilde acýsý çýkacaktýr üstelik burda duble soygun var hep paralar aklanýyor hemde ky den para toplanýyor çifte vurgun

  8.  Alýntý Originally Posted by suheyl Yazýyý Oku
    Cumhurbaþkaný Erdoðan:

    Sermaye piyasalarýný manipüle etmek isteyenlere meydaný boþ býrakmayýz.

    Bugün ki açýklama. Ýnanalým mý??

    MEHMET AKDERE
    @Akdereyatirim
    Borsamýz büyümeye devam ediyor, Cumhurbaþkanýmýzýn katýlýmýyla Borsa Ýstanbul’umuza #xu500 endeksi hayýrlý olsun, deðer yaratan þirketlerimizin katýlýmýyla xu1000 ve xu2000 endeksleri de gelecektir. Deðer yatýrýmcýlarý artarak yoluna devam edecektir

    ÞAKÞAKLANAN ADAMA GEL..

    Ama borsa þu anda % 2 aþaðýda. Bofa sattýkça satýyor.


    Ýyice komedi oldu..

    Meydan boþ, hepte boþtu, eline sazý alan çaldý durdu.

Sayfa 571/632 ÝlkÝlk ... 71471521561569570571572573581621 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

  • Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •