Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8037 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LVll

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. BIST30 da oynamanın da mantığı kalmadı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    BIST30 da oynamanın da mantığı kalmadı.
    üstad, şöyle bi trade şekli de var, mesela bakıosun destek direnç konjonktür vesair tüm analizlerini yaptın, ve tuşa basma aşamasına geldin, mesela alım yapmak üzeresin, son da sat tuşuna bas..

kızılderili pokeri gibi

3.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    üstad, şöyle bi trade şekli de var, mesela bakıosun destek direnç konjonktür vesair tüm analizlerini yaptın, ve tuşa basma aşamasına geldin, mesela alım yapmak üzeresin, son da sat tuşuna bas..

kızılderili pokeri gibi
    Evet, ben onun yerine alacağımın çok azını alıyorum normalde, sonra iyi ki almamışım diyorum.

İnsan düşüncesi denen şey üst akıl deniyor, önemli olan hissiyatlar olabilir.

4. Para olmayınca mecburi volatilite artıyor. Belirli bir kazanç olmaz ise borsa kapanır, hacim olmayınca oynaklıkla para kazanıyor herif.

5. Yıllıkta en dibe yakın tepeden uzak hisseler bana göre

CANTE
    HEKTS
    AKSEN
    VESTL
    YYLGD
    GUBRF
    KOZAL
    KOZAA
    KORDS
    EKGYO

Hafta sonu bilançoları vs incelenmeli.

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Yıllıkta en dibe yakın tepeden uzak hisseler bana göre

CANTE
    HEKTS
    AKSEN
    VESTL
    YYLGD
    GUBRF
    KOZAL
    KOZAA
    KORDS
    EKGYO

Hafta sonu bilançoları vs incelenmeli.
    portföy konusunda bi şey demiyorum, tek bi husus var- hem kozaa hem kozal listede.. ama ipeke yok

şimdi bu üçü aynı şirket, kozal çekirdek şirket altını o çıkarıyor, kozaa elinde kozal hisseleri var, ipekede de kozaa hisseleri var.. devlet bunu satmak istiyor, ama üçü birleşecek tek şirket olacak, bu birleşmede en karlı çıkacak olan ipeke hissedarları olacak, öğrendiğim kadar

7.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    portföy konusunda bi şey demiyorum, tek bi husus var- hem kozaa hem kozal listede.. ama ipeke yok

şimdi bu üçü aynı şirket, kozal çekirdek şirket altını o çıkarıyor, kozaa elinde kozal hisseleri var, ipekede de kozaa hisseleri var.. devlet bunu satmak istiyor, ama üçü birleşecek tek şirket olacak, bu birleşmede en karlı çıkacak olan ipeke hissedarları olacak, öğrendiğim kadar
    İlgilenebileceğim hisseleri Google Finance'da sıraladım. Bazıları tepelere yakın bazıları diplere yakın. IPEKE de diplere yakın.

Hazır fonksiyonları var, oldukça basit. Çok hisse koyunca yavaşlıyor.

20 dakikada bir güncelleniyor.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •