Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LVll

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Balıkçı dedim de..bu gün pazardan karadeniz hamsi aldım,1 marul,1 yeşil taze soğan,1 tere otu,salata yaptım,,hamsiyi zeytin yağında mısır unu ile kızarttım...
    Restaurantları boykot ediyorum..yukarıdaki menünün maliyeti 120-150 tl..2 kişi +8 kedi+1 köpek toplamda 11 boğaz karnımızı doyurduk..çokta lezzetli idi ....


    Yarın çocuklarım bana gelecekler Palamut yapacağım(tost makinesinde,kırmızı toz biber soslu) 4 +1 torun +2 kişi biz, maliyet max.1.000 tl olacağını düşünüyorum,hay Allahım ya neleri hesap eder oldum...inat ettim gitmeyeceğim...

  2. Borsada operasyon da olabilir deniyor.

    Akdere vs hakkında söylenti çıkaran tweet'i atan kişi silmiş hesabı.

    Malesef borsa birilerinin alıp satması ile çalışıyor. Vadeli hesap, fonlar ve kısmen hazine bonosu vs birlerinin alıp satmasına ihtiyaç duymuyor.


    Böyle bir yerde büyük pozisyonu olanlar pazarlama yapmak durumunda, kimi gizli yapıyor, kimi de çakal yöntemler ile yapıyor.

    Söylenti vs çıkarılması, tahmin paylaşılması bu işin malesef doğasında var.

    Pazar akşmına kadar borsada haftaya ne olacağı belli olur. Bu arada temeli, tekniği, konjoktörü, takası iyi olanlar tespit edilir.

    Altı boş hisseler de var, karanlık odada alınanlar da var.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

  3. #3
     Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Balıkçı dedim de..bu gün pazardan karadeniz hamsi aldım,1 marul,1 yeşil taze soğan,1 tere otu,salata yaptım,,hamsiyi zeytin yağında mısır unu ile kızarttım...
    Restaurantları boykot ediyorum..yukarıdaki menünün maliyeti 120-150 tl..2 kişi +8 kedi+1 köpek toplamda 11 boğaz karnımızı doyurduk..çokta lezzetli idi ....


    Yarın çocuklarım bana gelecekler Palamut yapacağım(tost makinesinde,kırmızı toz biber soslu) 4 +1 torun +2 kişi biz maliyet max.1.000 tl olacağını düşünüyorum,hay Allahım ya neleri hesap eder oldum...inat ettim gitmeyeceğim...
    Palamut pilaki yap sn nohut ağabeyim.
    Şimdilerde tekde satılıyor ama eskiden genelde palamutlar çift satılırdı (gibi hatırlıyorum).
    Sezon açıldımı her seferinde 50 şer çift palamut alırdık.
    Rahmetli dedem ve dayılarım için lakerda yaparlardı.(bizede cebren hava keselerini yuttururlardı.).
    Yalnız balığın yine yanlış hatırlamıyorsam kuyruk kısımlarını tuza basmazlar onları pilaki yapardı bizimkiler.
    Hem çok bereketli hem de leziz olurdu.

    Soğan maydanoz limon ve domates konserve kullanılırdı .şimdilerde 12 ay domates var .
    Bizim orada yemekler hep suludur.Bereketide ordan geliyor ban ekmeği. Bitmez tükenmez .

    Saygılar
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

  4. #4
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Palamut pilaki yap sn nohut ağabeyim.
    Şimdilerde tekde satılıyor ama eskiden genelde palamutlar çift satılırdı (gibi hatırlıyorum).
    Sezon açıldımı her seferinde 50 şer çift palamut alırdık.
    Rahmetli dedem ve dayılarım için lakerda yaparlardı.(bizede cebren hava keselerini yuttururlardı.).
    Yalnız balığın yine yanlış hatırlamıyorsam kuyruk kısımlarını tuza basmazlar onları pilaki yapardı bizimkiler.
    Hem çok bereketli hem de leziz olurdu.

    Soğan maydanoz limon ve domates konserve kullanılırdı .şimdilerde 12 ay domates var .
    Bizim orada yemekler hep suludur.Bereketide ordan geliyor ban ekmeği. Bitmez tükenmez .

    Saygılar
    Palamatun mevsimi başladı,çocukluğumda rahmetli anam kremitte fırına verirdi,domates,soğan,sarımsak yeşillik vs.
    Benim yaptığım tembel işi,palamutu takoz kestiriyorum,üzerine toz biber,zeytin yağına bandırıp 5+5 dk. tost makinasında pişiriyorum..

    Lakerda,İzmir de yaptırıyorum tanıdık balıkçılara,fakat daha iyisi İstanbul Beyoğlunda lakerdacı Reşat tan alıyorum,torikten yapıyor ...
    Afiyet olsun...

  5. #5
     Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Balıkçı dedim de..bu gün pazardan karadeniz hamsi aldım,1 marul,1 yeşil taze soğan,1 tere otu,salata yaptım,,hamsiyi zeytin yağında mısır unu ile kızarttım...
    Restaurantları boykot ediyorum..yukarıdaki menünün maliyeti 120-150 tl..2 kişi +8 kedi+1 köpek toplamda 11 boğaz karnımızı doyurduk..çokta lezzetli idi ....


    Yarın çocuklarım bana gelecekler Palamut yapacağım(tost makinesinde,kırmızı toz biber soslu) 4 +1 torun +2 kişi biz, maliyet max.1.000 tl olacağını düşünüyorum,hay Allahım ya neleri hesap eder oldum...inat ettim gitmeyeceğim...
    Yaz sonu, Güzelbahçe den, 2 çipura alıp,
    Sığacıkta, evde yiyeceğiz..
    İri olanın kg 400 TL, daha ufakları 200 TL /kg
    150 TL verdim, 2 kişi doyduk, + Jack russel

    Ekmek arası balık yaptırdığım oldu, ama restauranta para vermedim gibi..

    Her şeyi enginar la yapan Artemis Rest. hariç.. Makul fiyat, muhteşem lezzetler..

    Kemeraltı, Deniz Yıldızı da favorim. Bu kadar uygun fiyata, balık evde bile zor!

  6. #6
     Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Yaz sonu, Güzelbahçe den, 2 çipura alıp,
    Sığacıkta, evde yiyeceğiz..
    İri olanın kg 400 TL, daha ufakları 200 TL /kg
    150 TL verdim, 2 kişi doyduk, + Jack russel

    Ekmek arası balık yaptırdığım oldu, ama restauranta para vermedim gibi..

    Her şeyi enginar la yapan Artemis Rest. hariç.. Makul fiyat, muhteşem lezzetler..

    Kemeraltı, Deniz Yıldızı da favorim. Bu kadar uygun fiyata, balık evde bile zor!
    Kerem bey geçen yaz restaurant fiyatları daha makul idi,güncelde kişi başı 1500-2000 arası, 6 kişi gidince 10-12 bin tl...1 asgari ücret parası..,fiyatlara henüz alışamadık..

    G.Bahçede Limanda Restaurantlar var, Gemi rest. Reis ve Ümit arkadaşlarımızın mekanı,salaş yerler...
    Küçük ev balık ekmek, rahmetli kardeşim açmıştı takılmak için...tavsiye ederim..

    Güzelbahçe Çeşme ye göre çok makul,diğer mavi yıldıza gitmedim....Seferihisar da kalıyorsanız G.Bahçe size daha yakın ve seçenek çok...müzikli mekanlarda var...

  7. #7
     Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Kerem bey geçen yaz restaurant fiyatları daha makul idi,güncelde kişi başı 1500-2000 arası, 6 kişi gidince 10-12 bin tl...1 asgari ücret parası..,fiyatlara henüz alışamadık..

    G.Bahçede Limanda Restaurantlar var, Gemi rest. Reis ve Ümit arkadaşlarımızın mekanı,salaş yerler...
    Küçük ev balık ekmek, rahmetli kardeşim açmıştı takılmak için...tavsiye ederim..

    Güzelbahçe Çeşme ye göre çok makul,diğer mavi yıldıza gitmedim....Seferihisar da kalıyorsanız G.Bahçe size daha yakın ve seçenek çok...müzikli mekanlarda var...
    Bursadayım, kısmet olurbu senede gidersek
    Yeni mekanları sorarım..
    Çeşmeye fazla gitmedim busene..
    Urla, sahil haftada 2..3 gün gittik..
    4 ay Sığacıkta kalıyorum..

    SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  8. #8
     Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Bursadayım, kısmet olur bu senede gidersek
    Yeni mekanları sorarım..
    Çeşmeye fazla gitmedim busene..
    Urla, sahil haftada 2..3 gün gittik..
    4 ay Sığacıkta kalıyorum..

    SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Nasip olursa yaz-kış bekleriz,size mavi kuyruk karides ikram ederiz...(mert ağabey duymasın)

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •