Originally Posted by *Bozkurt Açarsam barajın kapaanı görürsün Ben göreceğimi gördüm zaten ..raat ol keyfine bak Öğleden sonra PETKM e dalacaam ARALIK vadesi 17.88 Vob 8118.25
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by mert45 Ben göreceğimi gördüm zaten ..raat ol keyfine bak Öğleden sonra PETKM e dalacaam ARALIK vadesi 17.88 Vob 8118.25 Sende gel tam olsun
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Sende gel tam olsun Petkim hasbelkader alım satım yapan acemi birini yani beni bekliyor : )
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Originally Posted by *Bozkurt Sende gel tam olsun Öğleden sonra dedim ya 17.80 8105.00 Originally Posted by pisyedili01 Petkim hasbelkader alım satım yapan acemi birini yani beni bekliyor : )
Originally Posted by mert45 Öğleden sonra dedim ya 17.80 8105.00 17.72 PETKM aralık vade long Vob şimdi 8095.25
Originally Posted by mert45 17.72 PETKM aralık vade long Vob şimdi 8095.25 Sanki Ocak Vade mi longlasaydınız, yakalanırsanız cuma ya kadar kapatma zorunluluğu/stresi olmazdı, gerçi diğeri 80 kr daha pahalı,
Originally Posted by berkimcans Sanki Ocak Vade mi longlasaydınız, yakalanırsanız cuma ya kadar kapatma zorunluluğu/stresi olmazdı, gerçi diğeri 80 kr daha pahalı, Reis in tahtasıyla meşgulum ..hep kırmızı ya .. https://www.youtube.com/shorts/pmGr1rv9aNU 17.79
Forum Rules
Yer İmleri