Sayfa 379/472 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429 ... SonSon
Arama sonucu : 3775 madde; 3,025 - 3,032 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    aynen öyle.tüm hayat tercihlerini ve hayatlarını siyasetçilerin verdiği/vereceği avantalarla yaşayan ciddi bir kitle varken sanki tüm suç eyt lilerdeymiş gibi anlatanlara ayar oluyorum. eyt emekli dilekçemi verdiğimde 8000 gün üzerinde prim günüm vardı, halen de aktif çalışıyorum. kimin geleceğini çalmışım? keşke alttan iyi bir nesil gelse de benim yaptığım işi yapsa, onlara devredebileceğim tecrübeleri devredip beni koltuğumdan etse.
    Zaten bizim toplum kadar kolay güdüleni yoktur herhalde. Çalışan çalışanın kazandığıyla meşgul, niye ben az alıyorum demez, niye bu fazla alıyor der. Tam cehennemde milletin birbirini aşağı çekmesi fıkrasındaki gibi. Memur işçiye düşman, işçi memura, beyaz yakaya her çalışan düşman zaten. Millet doktorlara, öğretmenlere kafayı takmış. Ülkeyi yönetenler istediği gibi ezebiliyor emekçiyi bu sayede, birlik/dayanışma zaten yok.

Bu ülkenin kanını emen, arsa-inşaat rantçılarına söz eden yok. İmar avantasının yandaş vatanda-siyasetçi-bürokrat ve inşaatçı arasında nasıl bölüşüldüğü konuşulmaz.

Varsa yoksa, şu üç kuruş fazla aldı, bu 5 kuruş avantaj sağladı vsvs.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2. Armağan Çağlayan: “Bugün beş yıl önce emekli olan bir arkadaşımı SSK Genel Müdürlüğü’nden telefonla aramışlar.

�� Söylenen şu: Emeklilik işlemlerinizde bir hata yapılmış.

�� Emekli olabilmek için 240 gün daha prim ödemeniz gerekiyor.

�� 5 yıldır aldığınız maaşı faiziyle birlikte iade etmeniz gerekiyor.

�� Arkadaşım bir araştırıyor ki yalnız değil.

�� Bu durumda başla insanlar da var…. Buyrun yeni bir kaos!â€

https://twitter.com/TurhanBozkurTV/s...40241166680228

3.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Armağan Çağlayan: “Bugün beş yıl önce emekli olan bir arkadaşımı SSK Genel Müdürlüğü’nden telefonla aramışlar.

�� Söylenen şu: Emeklilik işlemlerinizde bir hata yapılmış.

�� Emekli olabilmek için 240 gün daha prim ödemeniz gerekiyor.

�� 5 yıldır aldığınız maaşı faiziyle birlikte iade etmeniz gerekiyor.

�� Arkadaşım bir araştırıyor ki yalnız değil.

�� Bu durumda başla insanlar da var…. Buyrun yeni bir kaos!â€

https://twitter.com/TurhanBozkurTV/s...40241166680228

En ufak bir konuda kılı kırk yaran kurum kendi hatasını neden kabul etmez?

4. 12 Haziranda emeklilige basvurduk hala cevap yok bekliyoruz

5. en düşük emekli aylığının 10-11 bin civarında olacağı söyleniyor. Emekli aylıkları artık bir nevi sosyal yardıma döndü
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    en düşük emekli aylığının 10-11 bin civarında olacağı söyleniyor. Emekli aylıkları artık bir nevi sosyal yardıma döndü
    Aynen hocam,birde kök olayı çıktı,Ötv gibi ilerde dallanir budaklanir.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    İşçi emeklilerime %36-37 zam yapılması bekleniyor.. Bildiğin ölünd eniliyor.. Bu nasıl bir zam..
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    İşçi emeklilerime %36-37 zam yapılması bekleniyor.. Bildiğin ölünd eniliyor.. Bu nasıl bir zam..
    Bu artış sadece enf. farkı, bunun altı kanunen imkansız zaten..geçen yıldam emeklilerin alacağı var...memurların arışı da %50 ye yakın(kanunen %48 civarı olmalı en az). Bu durumda asgari ücret gibi memur-memur emeklisi-,işçi emeklisi tüm kesimlere %50 artış yapabilirler.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 379/472 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •