Originally Posted by TOKATYILDIZI470 8035.....long......... yanlış attın dayı zarı... kapan bence
Originally Posted by çıtak yanlış attın dayı zarı... kapan bence vade sonlarında hareket böyledir önce yukarı giderek poz taşır, sonra döner aşağı giderek poz taşır
Originally Posted by çıtak yanlış attın dayı zarı... kapan bence Teşekkürler ....kapadım.......terso yaptık.......
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Teşekkürler ....kapadım.......terso yaptık....... dayı kusura bakma... tahmin etmiyordum bu kadar abartacaklarını
Originally Posted by çıtak dayı kusura bakma... tahmin etmiyordum bu kadar abartacaklarını kapadıklarımla yine long yaptım......8090.......palanın parasını alacam......
Originally Posted by çıtak dayı kusura bakma... tahmin etmiyordum bu kadar abartacaklarını 10.000 puan var... alamazlar o kadar dedim yine tekniği çalıştırdı... hacimsiz piyasada geçti... geri geldi test etti... tutunca... gitti üst çizgiye
Originally Posted by çıtak 10.000 puan var... alamazlar o kadar dedim yine tekniği çalıştırdı... hacimsiz piyasada geçti... geri geldi test etti... tutunca... gitti üst çizgiye Bilmek yetmiyor birazda şanslı olup .....speğin niyetini iyi okuyacan........neyse long tekrar.....palayı sopa ile terbiye edecen.....
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu'nun Hitler'den farkı yok
Forum Rules
Yer İmleri