Sayfa 794/1005 İlkİlk ... 294694744784792793794795796804844894 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 6,345 - 6,352 arası.

Konu: Viop LVll

1. Daha yarın da çalışan emeklilere 5000 TL verecekler...
    Onların da alımları gelecek
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    son 2 gün rallisi yapmayacakmıyız
    bence yarında yaparız
    asgari ücretlilerin alımları var
    CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    o lafları nereye sokacaksın lan.......beni burada 2 manyaklıkla ayar verdiğine benzetme.(hala çok sakinim)

Ulan çakal..burada burayı kırarsa şu olur diyorsun...Bir de kırmak ne demek..kaç saat deyince ????

soruyoruz...

geç onu...bu hafta 8.000 üzeri kapanış,bekliyorum..dedin...salı günü 7.200 iken hala aynı kanaatte misin,dedim...yine arızaya bağladın...

Aracı kurum elemanı mısın sen?..sürekli TRADEYE teşvik ediyorsun..

En ufak eleştiri-farklı yorumda;
    Başlıyorsun kudurmaya...

Millet senin yüzünden TEKNİĞE ELEŞTİRİ YAPAMIYOR.

Hayatta başka bir değerin yok mu?..tek KUTSALIN teknik mi?

ben laf sokmuyorum..direk soruyorum..
    Çok korkuttun beni bak bak hareketlere bak
    senin gibi çizgi film kahramanlarını çok gördüm bu yüzden senin bu tavırların ve artisliğin anca koltuk altımı serinletir eleman.
    laflarımı nereye sokarsam sokarım nadasa bırakmam önce onu öğren ha buralara gelip bir bok biliyormuş gibi hoca edasıyla şu ne olur bu ne olur deyip tenkitten sonra kıvırmadan yazıcaksın önce onu öğren yine yukarda bir sürü ithamda bulunmuşsun aracı kurum elemanı vs değilsem ağır küfür edelim ortaya varmısın yüreğin yetiyormu şimdi yine kıvırıcan ,
    sen kot kafalısan biz ne yapaılım anlamıyorsun ama kendini zeki sanan ön plana çıkmak için insanlara saldırıp hep kaos peşinde olan birisisin dün aynısını eregktuprs nickliyede yaptın seni adam yerine koyup cvp vermedi farkındasın değilmi ben adam yerine koyup cvp verdiğim halde hala artislik peşindesin bak yine söylüyorum senin artisliğin anca koltuğumun altını serinletir
    şimdi sağdan devam et kendi dünyada dön bokunla kavga et.
    buranın huzurunu bozma.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    son 2 gün rallisi yapmayacakmıyız
    bence yarında yaparız
    asgari ücretlilerin alımları var
    Yarına daha çok başganım, duruma göre bakarız yarınki plana. Ben bugün için noktayı koydum.
    Borsada fırsatlar hiç bitmiyor, yarını yarın oynarız
    Hamdım Piştim Yandım

4. Bu sabah %0,40 + açar diye dünden satışları yazmıştım ama daha fazla artrı borsa.

Hisselerde short olan ve hissesi olmayan bireysel müşterilere vade sonu uyarısı gitmiş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Son olarak...Bu yataylıkta (son 6 -7hafta) en fazla yabancı alışı olan ama endekse göre çok prim yapmamış hisselerde en az 10-14 hafta bekleyenin (seçime kadar)...oldukça karlı çıkacağını düşünüyorum...

Bıst30 dışına pek çıkmamak lazım.Çünkü bu sefer yabancı eşliğinde olmalı.(son 3 yıldan farklı)

AKÜMÜLASYON devam ediyor.

Aman aracı kurum elemanları dolaşıyor..

al-sat yapan kurumu zengin eder.

3 ün birini alır...

AL ve bekle...hedefte sat...istersen dolar-altıns1 al..istersen viobda short aç...

zamanı gelince tekrar bıstte poz. al..bu devir böyle devam eder.AMA ASLA TRADE YOK...Formasyonmuş vs..bunlar borsaya ilk girenlerin ilk okuduğu kitaplarda tüm detayları yazar...Karşımızda FORMASYON AVCISI-SON TEKNİK BÜKÜCÜ HERİF VAR.

Dolar kaçtan döner bakalım..Oraya kadar MB alış yaparak rezerv biriktirecek...sonra kendi haline bırakacak..bir müddet.

SAHOL...Tüm analistlerin gözdesi ve primsiz...Bence bunu incelemek lazım.

bu da bay PETKOM(AKÇAY duymasın...Azeriler para vermez,diyor)

6. Yarın ISGYO tabandan dönmesi lazım.

İŞ Holding birleşme işlemlerinde esas olacak fiyat taban ve alıcısız olursa problem olur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Operasyon yemiş hisseler genelde tepeden yüzde 70/75 düşüyor. Ona göre sanırım gübre 120 130 arası döner yüzde 90/100 tepki yapabiliyor. 240/250 gibi. İsgyo da da operasyon varsa aynı mantık düşünülebilir.
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Yarın ISGYO tabandan dönmesi lazım.

İŞ Holding birleşme işlemlerinde esas olacak fiyat taban ve alıcısız olursa problem olur.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Türbünde maç izlerken futbolcu yanlış birşey yaptığında karşı takım taraftarı SALAK SALAK diye bağırır ya bunu geçti
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 794/1005 İlkİlk ... 294694744784792793794795796804844894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •