"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Bu sene AKBNK ve YKBNK yükselecekmiş GARAN'da da çok volatilite olacakmış.
GARAN'da pozisyon alan kişi bence biliniyor. 2. bir dersaneci olayı umarım olmaz.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
pıst 100 teknik beklentimi geçen haftadan beri yazıyorum saatlik kanal la başlamıştık grafa sonra 240 dk döndük graf çalıştıkça bugun 7625 üzeri kapanış olup olmayacağına bakıcam , 240 dk da benim grafta bu bant önemli hem ortalamalar hem günlük graf için.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Temel de teknik de bir yere kadar. Patron daha önemli..
Hisse QUAGR , cuma kapanış fiyatı 5.74 TL..
Patronun 3.15 TL den 462 milyon lot sattığı haberi geldi. Hem de kendi diğer şirketine![]()
Yeni düzenleme yapıldığı ve yürürlüğe gireceği söyleniyor... Değişmesi gereken çok şey var.
Bazı patronlar borsayı normal ticari işletmelerinden daha çok para kazandıkları yer haline getirdi. İzin vermemek lazım ama kimlerle beraber iş tutuyorlar önce onu çözmek lazım
Yer İmleri