Sayfa 71/365 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon
Arama sonucu : 2916 madde; 561 - 568 arası.

Konu: GARFA - Garanti Faktoring

1. Ne yapiyolar anlamadim.operasyonun sonunda maldan cikmaz isek magdur oluruz.acaba sonumu basimi yoksa ortasimi??? Yorum alalim beyler

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bizim spek cok farkli calisiyor.normalde bugun tavana yakin islem yapip mal yedirip operasyonu bitircegini saniyordum.adam tam zitti tabana dogru veriyo kim ne istwrse ordan.

3. Ac gozluluk yapmamak lazim.4.20 gelse vercem diyordum cumaya kadar.dun aksam geldi.anlikta takip ediyordum.beni 5 lere sulandirdi.eldeki princten olduk.

4. Bu hisse tek bende galiba.spek benim 2.000 lotum icinmi bu kadar tabana cekip devre kesiciyo devreye sokuyo))

5. Sıkıntı yok daha yeni başlıyoruz bence rsi soğudu biraz hemde korkanlar kaçtı.adam tekniğe uygun hareket etmesi yukarıları hedeflediğini gösterir

6. Bugünkü kapanışı görmek lazım derim. Az da olsa topladı. Umarım öğleden sonra zararı telafi ederiz.

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Bırakın biraz dinlensi heycana gerek yok
    [emoji57]

8. eski parayla 1 katrilyonluk tahvil/bono ihraç edecek hisse elbet yerinde saymaz.adrenalin ve sert hareketler olağan karşılanmalı.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfa 71/365 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •