Sayfa 57/1006 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 449 - 456 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Ariston abi sana bazen hayret ediyorum abi bilanço okumayın biliyorsun faaliyet raporları okuyorsun bu kadar bilgiye rağmen nasıl para kazanamzsın. Bir hafta sonu 50 şirket irdelesen 5 kağıt bulursun

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Arkadaşlar seans bitmiş.Farklı bir konuda danışmak isterim.

Ortaokulda VELİNİN İMZASIYLA ,15 güne kadar mazeretsiz(raporsuz) devamsızlık; ÖZÜRLÜ DEVAMSIZLIĞA dönüştürülebiliyor.

Bunu hem lisede hem de ortaokulda önceki çocuklarda rahatlıkla yaptık.Hem özel hem de devlet okullarında...

Şimdi bir devlet ortaokulunda OKUL MÜDÜRÜ bunu yapmak istemiyor..Neden yapmadığına dair mazeret,gerekçe de ifade etmiyor.

Buna hakkı var mı?

Aramızda okullarda yöneticilik yapan vardır veya bu duruma vakıf arkadaşlar olabilir.
    Milli Eğitim Bakanlığına şikayet edin. Veli Beyanı ile öğrenci mazeretli sayılabiliyor diye zaten doktorlarda rapor vermek istemiyor.

Hatta bu aralar soğuk algınlığı tarzı hastalıklar arttı. Öğretmenler zaten siz deyince biz çocuğunuzu izinli sayıyoruz lütfen hastalık durumu varsa okula göndermekte ısrar etmeyin diyorlar.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ariston abi sana bazen hayret ediyorum abi bilanço okumayın biliyorsun faaliyet raporları okuyorsun bu kadar bilgiye rağmen nasıl para kazanamzsın. Bir hafta sonu 50 şirket irdelesen 5 kağıt bulursun
    Senin sorduğun soruyu ölünce annem sorar ben ona izah ederim.

Eskiden şikayetçiydim şimdi uyum gösteriyorum. Güzel bir dünya var, kendine torpil istemek olmaz.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Elektrik fiyatı Avrupa ile paralel gidiyor hatta fiyatlardaki düşüş faturaya yansımadı.

Borsada elektrik üreten hisselerin fiyatları hep düştü.

Çin'de solar panel fiyatları bu hafta daha da düşmüş, üreticiler yüksek gümrük ile korunuyorlar. Rüzgar türbini fiyatları da Avrupa'nın yarısına gerilemiş. Elektrik fiyatları ileride daha da düşer.
    https://twitter.com/Dragonomi/status...97836392022096

Bir şirketin patronu içerdeki parasını şirkete adeta hediye etmiş, çünkü bilanço gelince bir tur daha düşebilir diye korktu muhtemelen.

Navlunu kaç para olmuş AB ye getirilirken. Zaten ABd ye sözkonusu bile olamaz.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Navlunu kaç para olmuş AB ye getirilirken. Zaten ABd ye sözkonusu bile olamaz.
    Geçen Çin'den Avrupa'ya gemi ile konteyner 2000 dolara gidiyor biz TIR ile o fiyata gönderemiyoruz diyorlardı.

Solar Panel için bir TIR'da 500 panel olsa ve 5000 dolar taşıma masrafı ile olsa panel başına en fazla 10 dolar ya da 300 TL fark etmesi lazım.

6. Kızıldeniz işi patladıktan sonra ne olmuş? Tr den gemi ile göndersin Tıra gerek yok ki. Güneş hücresi üretilince ne olacak? Bu devlet bu saatten sonra petrole doğalgaza gebe kalır mı?

7. Solar Panel fiyatları geçen seneye göre daha ucuz, son haftalarda fiyatlar artmış.
    Daha düşük wattlarda düşüş daha fazla.

https://www.akakce.com/gunes-paneli,1,1.html

8.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    kahverengi-yeşil ilişkisine çok güzel bir örnek :

tam 4,5 aydır yatayız
    Sayın Çıtak bu kahverengi yeşil işi kendi icadın mı? Alıntı mı? Yok vereceğin cevaba göre benimde yazacaklarım değişecek ondan sordum. Bari volume üzerine DI+- at hiç olmazsa. Israrla lineer bakıyorsun. Bu grafik karar vermene yetmez. Zaten pozisyonu alırken bu grafikle geç kalırsın.

Endeks piyasanın % 95 i ihtimal bile vermezken 4400-8500 yapmış e tabii ki bir miktar yatay yapacak. Ama endeks yatay yaparken çok güzel prim yapan hisselerde oldu.1-2 tanesini yakalasan portföyü kurtarır.

Sayfa 57/1006 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •