Sayfa 188/1006 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: Viop LVIII

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    bu İşte bu sorduğun sitem etkiğin sorunun cevabı senden binlerce yıl önce sormuşlar....cevabı KURAN da.........suçu Allah a attın bakalım.....
    hangi allaha ? ben tanrı shivadan bahsediyorumdur belki.

allah diyince neden kendi allahının üzerine alınıyorsunki.

işte geçmişte savaşlarda büüyle çıktı zaten.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Ah şu ölüm olmasa...Hayatın dibine vururdum?.O fıtrata-güvene sahibim...Ama o karanlık delik, tüm sevdiklerimizi yutuyor.1. derece akrabamız ölünce tüm zevkler-güvenimiz yıkılıyor.TEK GERÇEK ÖLÜMDÜR(bir ateist arkadaşın babası öldüğünde dediği)

O ölüme çare-anlam yükleyen bir yorum arıyoruz.

Bir de bakıyoruz KAİNATA,formüllerle donatılmış.EŞSİZ BİR GÖZ verilmiş..en mükemmel kamera yanında halt getire.

Bizim FEN-teknoloji dediğimiz evrende var olan formülleri yazıya çevirmek ve onları anlayıp MAKİNEYE DÖNDERMEKTİR.

Düşününce KAİNATI-ÖLÜMÜ kayıtsız kalamıyorsun.AMA DEVE KUŞU GİBİ KAFAYI kuma sokarsan-düşünmezsen sorun yok..TAKİ AVCI(ECEL) gelinceye kadar...

O zaman diyorsun bu mükemmel resmin(evren) bir ressamı vardır.

ve bu RESSAM her şeyi bir gaye ile yaratmışsa ve KAİNATIN tepesinde insan varsa(besin zinciri)...O insanın da yaratılmasının bir gayesi vardır...

Konuşmayı öğreten konuşur ama farklı bir formatta.(vahiy)

ve bu mesajın KORUNMASI TAAHHÜT ALTINA ALINMALI(KURANI biz indirdik ve onu biz koruyacağız).çünkü başka peygamber gelmeyecek.

RESSAM, bir temsilci(peygamber) ile amacını-hayatın esrarını,insanlardan beklentisini neden aktarmasın?

Benim mantığım bu..En basit haliyle...

Hiç olmadı PASCAL KUMARI...Madem birilerince ,argumanlı olarak TANRI-ALLAH var..o riske girmemek lazım.

Ben mantığımı söylerim..isteyen risk alır isteyen almaz.Herkes tek başına geri dönüşü olmayan yolculuğa çıkar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,163
     Alıntı Originally Posted by Maximum Yazıyı Oku
    Başkan tradingde tek tek baktım. Sen dediysen doğrudur. 5ay da üçüncü kez diyelim[emoji23]

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    grafikte çıplak gözle seçilmiyordur.

sistem olarak yazınca en ufak artıda olsa gösterir.

15 ve 16 puan gibi ufak + rakamlar o 2 günde var.

Bear_Bull
    @BearBull26

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    deve sidiği şifadır diyenlere olmadığı kesin
    deve sidiği şifa olur mu .....O pak şerefli nebiye iftaradır.....KURAN nın haram saydığı idrarı nebi şifadır der mi....burdan düşünen bir insan bunun bir kısım akılsızın uydurduğu yalan olduğunu bilir....onun için islam da tek kaynak KURAN dır.....Kuran a söyletemediklerini hadis adı altında islama sokmuşlar.....şimdi meseleyi umarım anlamışsındır...ama nerde sen çamur atma PEŞİNDE OLDUĞUNDAN gerçekleri görmen mümkün görünmüyor.....tek istisna ön yargısız olaylara bakma açısı geliştirmen lazım......

6. https://www.musellem.net/deve-idrari...bir-mucizedir/
    Bilimle gel bana sayın emlak bilimle.. NASA bile sidik peşinde sen moleküler biyoloji [emoji16][emoji16][emoji16]

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    deve sidiği şifa olur mu .....O pak şerefli nebiye iftaradır.....KURAN nın haram saydığı idrarı nebi şifadır der mi....burdan düşünen bir insan bunun bir kısım akılsızın uydurduğu yalan olduğunu bilir....onun için islam da tek kaynak KURAN dır.....Kuran a söyletemediklerini hadis adı altında islama sokmuşlar.....şimdi meseleyi umarım anlamışsındır...ama nerde sen çamur atma PEŞİNDE OLDUĞUNDAN gerçekleri görmen mümkün görünmüyor.....tek istisna ön yargısız olaylara bakma açısı geliştirmen lazım......
    neye çamur atıyormuşum la ben ?? at kafası..

git o hadis kitabını yazanı bul.. ismide buhari..

akıllıya bak yaw

8.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    çok sert aldılar amarikan borsalarını... şortta yakalanmıştır

o amarikalılar o endekslerini miksen satmaz
    Eeee biz niye satalım o zaman?
    Elin Amerikalısı kadar olamıyacak mıyız yani

Sayfa 188/1006 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız