Sayfa 192/1006 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: Viop LVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Dünya Epstein davasını konuşuyor... Belgeler, resimler..
    Dünya kokuşmuş artık..
    Valla..Bu gün epey araştırdım...Korkunç suçlar.En cani-sapık filmlerde olanlar olmuş.

İnsanın ne kadar bencil-kötü-iğrenç olabileceğinin kanıtı.

Bir ADA var...Orada gizemli tüneller ve evler var.Sonra kaçırılan kız ve erkek çocuklar bu adada bazı günler dışarı bırakılıyor ve ULTRA ZENGİN -GÜÇLÜ aşağılık adamlar onları avlıyor ve cinsel istismar(en naif ifadeyle) ediyorlar ,öldürüyorlar

Bildiğiniz dehşet verici-korku filmi..ama bu gerçek.

İşin özü bu(bilmeyen için)

(Açlık oyunları diye bir filme benzettim ama oradakiler yetişkindi (avlananlar) ve cinsellik yoktu)

2.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    ..
    ralli devam eder bu hafta arada çarş/perş belki bi satış gelir
    hafta içi düzeltme erken geldi, salı günü hallettiler düzeltmeyi, pazartesi günkü banka tavanlarından sonra salı günü düzelttiler.. kalan iki günde ralli devam eder, daha da sertleşir

teknik bakalım biraz da, ama teknik derken şunu kastetmiyorum- işte şurda direnç var kırarsa yükselir, burda destek var kırarsa şuraya düşer.. eeee ? nasıl oynaycaz bu destek/direnç işlerini, mesela spot-30 endeks için diyelim 8500 direnç, endeks geldi dayandı 8500 orda mı alıcan, direnç kırılacak mı görelim dedin bekledin 8550 oldu kırdı artık dedin atladın, ama endeks geri döndü tekrar 8500 oldu, 8480 oldu, şimdi ne yapıcan ? bu çocuk oyuncağı değil, nakit parayla oynuyoruz, fasulyeyle oynamıyoruz.. kırarsa dediği yer geçilmiş yukarı yürümüş ise -işte ben demiştim, ajkhkjdbvkddfögh

endeks ağustos başından beri düzeltme modunda, bi yatay bant içinde gidip gelmiş, o sert haziran-temmuz rallisi yatayda konsolide olmuş, savaş- faizler falan gibi sebeplerle.. mavi bi trend çizgisi var kesikli olan, oraya dayandık.. yani dirençteyiz

kırarsa falan demiycem, yarın bu direnci kıracak, koyu yeşil bi bar koyacak.. ve aysonuna kadar yükseliş genel olarak devam eder gibi.. yatay bandın boyu 1.300 puan gibi, 9000 üstüne yürümeye başladığında kabaca 10.000- 10.500 bi hedef var

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Dünya Epstein davasını konuşuyor... Belgeler, resimler..
    Dünya kokuşmuş artık..
    İnsanlıktan çıkan lar ortalıkta,bakanlar, şarkıcılar, rezillik diz boyu ama dünya insanında tık yok
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    şu sıralar düzgün film yok..

hayalet avcıları ve extraction 3 filmlerini heyecanla bekliyorum

https://www.dizibox.in/the-capture-2...-1-bolum-izle/

Seni bu dizi idare eder şimdilik.

Yok bu sarmazsa izlemedinse https://www.dizibox.in/dizi/billions/1-sezon-billions/

2. cisinde ufak tefek sakıncalı sahneler var.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

iyide abka hadisler çöptür diye ben demiyorum ki.. kurana uymayan hadis çöptür diyende sizsiniz. az önce örnek verdik .. o tür hadislere çöp diyen inkarcı ve cahil olanda sizsiniz. ( musleme ) sitesine göre.. yani bunlarda müslüman kesim.

çevirlemeyen yine tonla bunun gibi hadis var..! ben dinleri karalayacak olsam gider onları çevirir burada örnek verirdim

deve sidiği olayı bizim tv ekranlarında patladı ... gündeme ben bile getirmedim.

yani ben madem tokatlı laf sokuyor al sana buyur diyorum bana laf atana kadar buhari yle uğraş. madem bunlar istismarcı onlara tek laf et..

ama yokkkk ...

kendi tarafındakilere tek laf etmez.. edemezde.. tıpası yemez

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    https://www.dizibox.in/the-capture-2...-1-bolum-izle/

Seni bu dizi idare eder şimdilik.

Yok bu sarmazsa izlemedinse https://www.dizibox.in/dizi/billions/1-sezon-billions/

2. cisinde ufak tefek sakıncalı sahneler var.
    the capture izledim... person of interestten kopya olmuş biraz ama oradaki karakterlerin yanından geçemez. yinede güzeldi.

billonsa bakalım.. sağol varol

7. Bist 100 Endeks kısa vadeli ilk direncin üstünde kaldı ama esas eskiden 8150 lerde şimdi 8090 lara falan denk gelen direnç var.

Bankalar tek başına yetmez EREGL falan düşen kırılımı olur buna holdinglerde katılırsa imkan dahilinde.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    sorma abi bende bugün eşşeği bulmuşum
    garan aldığımda akkız 40 lira idi
    garanti kaldı... akkız 40,80 e % 2 gitti.. akkız alaymışız iyiymiş
    GARAN ve IPEKE deki kişiler çekingen davranmaya başladı. Belki kredi bulamıyorlar.

GARAN diğer bankalardan IPEKE de KOZAA'dan daha primli olurdu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 192/1006 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •