Sayfa 198/1006 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298698 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 1,577 - 1,584 arası.

Konu: Viop LVIII

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    eko'nun konuşması bitince janti bir şekilde kenara çekilmeyip , mensubu olduğu partinin genel başkanına yer açmayışı kocaman bir soru işareti ... yani sen bunu yapmakla kime ne meşaj veriyorsun ? bu işler çok ters teper ve yazık olur bu topluma. ayıptan da ötesi yaptığı çok çok ... ah Atatürk'ü biraz anlasaydın...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    eko'nun konuşması bitince janti bir şekilde kenara çekilmeyip , mensubu olduğu partinin genel başkanına yer açmayışı kocaman bir soru işareti ... yani sen bunu yapmakla kime ne meşaj veriyorsun ? bu işler çok ters teper ve yazık olur bu topluma. ayıptan da ötesi yaptığı çok çok ... ah Atatürk'ü biraz anlasaydın...
    Bence siyaset akıllı insanların işi değil.

Zor zamanda bazen rica minnet akıllı adam bulup siyasete sokuluyor, oraya adapte olur ise devam ediyor.

Komplo teorime göre siyaset üst aklın tekelinde. Oraya girecek kişilere de hiç girme çok sakat deyip telkinde bulunuyordur sadece manipule edebileceği kişilere izin veriyordur.

Çok büyük sahtekarlar da siyasette önde olmuyor diğerlerini maşa olarak kullanıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sindoma abi takılıyor sana ozan abi o gün yazdığında bende petkm vardı ironi yaptığını ben bile anlamıştım sindoma abi mi anlamasın
    Hiç petkm 130 tale olur mu. Akıl var mantık var
    Ykbnk 130 tale olur heralde
    Sonradan günah çıkarmaları kabul etmez
    onun nicine yapıştı karakemal game over ozan olmuş yeni nickle gelirse 130 tl kendiliğinden game over olur bozkurt
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

4. kırarsa falan demiycem, yarın bu direnci kıracak, koyu yeşil bi bar koyacak.. ve aysonuna kadar yükseliş genel olarak devam eder gibi.. yatay bandın boyu 1.300 puan gibi, 9000 üstüne yürümeye başladığında kabaca 10.000- 10.500 bi hedef var[/QUOTE]

GİBİ GİBİ diye analiz yapmış büyük üstad karakemal ( ozan )
    bunu buraya analiz yapıyorum diye mi koydun ,
    yukardan aşağı çektin bir çizgi bravo bu millet bunu neden yapamıyor hayret
    FORMASYON AVCISI 53

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

bozkurttan cvp gelmedi özeldende soruyolar seans bitti buraya koyalım.
    dolar bazlı 2.53 üzeri kaldığımız sürece böyle formasyon mevcut.
    saatlik graflardaki formasyon hedefim 2.58-59 lar.
    teknik olarak saatlik ve 240 dk graflardaki formasyonlarımız mevcut sıra ile takip edicem bakalım.
    dip not OBO yanlış yazmışım TOBO
    geçen hafta geldik analizimizi yapıp kenara çekildik çalışır çalışmaz bunu bilemeyiz ama ortalamam yüksekdir.
    gelirsin öngörünü yaparsın ha o meziyetin yoksa çıkıpta herkesin takip ettiği düşenin kırılacağı bölgeye yukardan aşağı çizgi çekip bana analiz yaptım dersen benimde sana söyleyecek 2 lafım olur .
    FORMASYON AVCISI 53

6. Borsada mevcut düzenlemeleri dikkate alırsak aslında yatırım yapılacak şirketler genelde bankalar.

Bunlar çok fazla denetleniyor. Patronun buradan para çekmesi eskiden çok kolaydı şimdi diğer hissedarlar ile aynı durumdalar. Yani ortağa kredi açması, dövizi ucuza satıp sonra yüksekden geri alması, zarardaki işlemlerini ortakların kendi şirketleri ile yapması vs sınırlanmış durumda. Zaten böyle bir durum olduğu anda o bankayı öttürürler.

Dedikoduya göre bir bankanın sahibinin eşi arkadaşına büyük kredi açtırmış ama kredi batmış, sonradan galiba ayrıldılar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Borsada yeni düzenlemeler açıklanacak dendi henüz bir düzenleme olmadı.

Hala milletin yastık altını filan deniyor, tedirgin ediyorlar.

Zamanında ABD'de altınlara el konulmuş.

https://paratic.com/hukumetler-taraf...in-soygunlari/

Yastık altına istiflediğiniz altınlara bir anda el konulsa ne olurdu? Böyle bir haciz girişiminde, altınlarımızı nasıl koruyabiliriz? Bu soruların yanıtları, tarihin en büyük altın soygunları ile cevap buluyor. İşte bütün gerçekliğiyle tarihin en büyük altın soygunları sizlerle;

...

Finansal krizler nedeniyle, 1933 yılından bu yana, dünya çapında birçok kayda değer altın müsaderesi gerçekleştirildi. Değerli madenlere haciz getirildi veya kıymetli metale el konulma süreçleri yaşandı. Böylelikle devlet masrafları azaldı. Bu krizler, acil durum çağrısı yapılmasına neden oldu. Ve politikacı, suçlu ve masum ayrımı yapmadan vatandaşların mal varlıklarına tereddüt dahi edilmeden el konuldu.

“Ülkeniz tehdit altında” ve “ulusunuzu kurtarmak için yardım edin” diyerek; vatandaşların binbir zorlukla biriktirmiş olduğu varlıklar, devletin kasasına girdi. Çulsuz kalan vatandaşlar ise bu durumun sonunda “vatansever” olarak anıldılar

...
    O zaman en vatansever Almanlar. Sen bir Almanların abd hazinesinde olan altınlarını araştır incele ne olmuş
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8. Benim burada kimse ile işim yok TEKNİK oyun oynayan varsa benim gibi kendi tekniği ile karşılaştırır oyununu oynar laf dalaşına girmez veya RED listesine alır beni ne çizdiğimi ne yazdığımı görür.
    FORMASYON AVCISI 53

Sayfa 198/1006 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •