Sayfa 209/506 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon
Arama sonucu : 4045 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1. müzikal dostum şimdi bana hatırlattın ben de emailimi kontrol ettim...cevap gelmiş...paylaşmak istiyorum...

Sent: Wednesday, January 10, 2024 2:51 PM
    To: Yatirimci İlişkileri <yatirimci.iliskileri@kocaersteel.com>
    Subject: suudi arabistandaki proje hakkında..

sayın kocaer yetkilileri aylardır borsada şirketinize ortak olmuş durumdayım..sizlere güveniyorum...kaliteli bir şirket olarak görüyorum...son gelen suudi arabistandaki projeye tedarik anlaşması bizi oldukça sevindirdi ve heyecanlandırdı...benim merak ettiğim şey şudur : acaba o projeye hangi ürünlerimiz ile katkıda bulunacağız...gelebilecek siparişleri karşılayabilecek miyiz ?? tahmini olarak oradan ne kadarlık bir sipariş gelebilir...oradan gelecek işin potansiyelini çok merak ediyorum...acaba boşuna mı heyecan yapıyoruz ?? şirketimiz oradan gelecek siparişleri acaba katma değeri yüksek ürünlerden mi olacak yoksa normal ürünlerden...kapasitemiz o siparişler ile dolabilecek mi ??

Mesajınız için teşekkür ederiz. Neom şehri projesinin onaylı tedarikçilerden biri olduk. Şehrin enerji ihtiyacının tamamının yenilenebilir enerji kaynaklarından karşılanması planlanıyor. Biz de bu mega şehir projesine başta enerji sektörü ürünlerimiz olmak üzere geniş ürün portföyümüzle katkı sağlamayı hedefliyoruz. Projeyle ilgili gelişmeler oldukça kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz.

Saygılarımızla,

Kocaer Çelik Yatırımcı İlişkileri
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    müzikal dostum şimdi bana hatırlattın ben de emailimi kontrol ettim...cevap gelmiş...paylaşmak istiyorum...

Sent: Wednesday, January 10, 2024 2:51 PM
    To: Yatirimci İlişkileri <yatirimci.iliskileri@kocaersteel.com>
    Subject: suudi arabistandaki proje hakkında..

sayın kocaer yetkilileri aylardır borsada şirketinize ortak olmuş durumdayım..sizlere güveniyorum...kaliteli bir şirket olarak görüyorum...son gelen suudi arabistandaki projeye tedarik anlaşması bizi oldukça sevindirdi ve heyecanlandırdı...benim merak ettiğim şey şudur : acaba o projeye hangi ürünlerimiz ile katkıda bulunacağız...gelebilecek siparişleri karşılayabilecek miyiz ?? tahmini olarak oradan ne kadarlık bir sipariş gelebilir...oradan gelecek işin potansiyelini çok merak ediyorum...acaba boşuna mı heyecan yapıyoruz ?? şirketimiz oradan gelecek siparişleri acaba katma değeri yüksek ürünlerden mi olacak yoksa normal ürünlerden...kapasitemiz o siparişler ile dolabilecek mi ??

Mesajınız için teşekkür ederiz. Neom şehri projesinin onaylı tedarikçilerden biri olduk. Şehrin enerji ihtiyacının tamamının yenilenebilir enerji kaynaklarından karşılanması planlanıyor. Biz de bu mega şehir projesine başta enerji sektörü ürünlerimiz olmak üzere geniş ürün portföyümüzle katkı sağlamayı hedefliyoruz. Projeyle ilgili gelişmeler oldukça kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz.

Saygılarımızla,

Kocaer Çelik Yatırımcı İlişkileri
    Daha düne kadar şirkete böyle bir tedarik işi ortada yokken bile dünya kadar beklenti vardı zaten, çok ekstradan bir gelişme, güzel cevap vermişler.
    Bu ay JES sondajıyla ilgili olumlu bir gelişme olursa güzel olur.

Emeğinize sağlık.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dostum ereğli daha yeşil çelik olmak için ve 2030 a kadar enerjisinin sadece %25 in yeşil enerjiden sağlayabilmek için 3,2 milyar dolarlık bir yatırım yapması gerekiyor....oysa kocaer bu işi çoktan hal etti...bazı yatırımcılar ereğlinin yeşil çelik ile bir sorunu yok çünkü yurtiçine satıyor diyorlar...oysa yurtiçindeki otomotiv ve beyaz eşya sektörüne yassı çelik verdiklerinde büyük bir ihtimalle avrupa bu çeliğin menşeini soracak ve yeşil çelik değilse bu ihracatı kabul etmeyecek...

ereğli her halükarda enerjisini yenilenebilir enerjiden elde etmek zorunda bunun için de büyük yatırımlar yapması lazım..mital geçmişte bu yüzden hisselerini satmış görünüyor...galiba senin de dediğin gibi ereğli bu yatırımlardan dolayı zor kar eder...ama kocaer bu durumda değil...

kocaer kar marjı yüksek katma değeri yüksek ürünlere bu yıl yoğunlaşıyor...bence gittikçe iyiye gidecek...ben 2024 yılının 2023 yılından çok daha iyi olacağına inanıyorum...çelik fiyatları da yükseliyor bu kocaeri olumlu etkileyecek...

suudi arabistandaki projenin 125 milyar dolarlık ilk etabı bu yıl tamamlanacak ...kocaer onaylı tedarikçi oldu...geçmişte gedza şişeye onaylı tedarikçisi olmuştu ardından da mal satmıştı şişecama...bence bir şekilde kocaer ürün verecektir o projeye...şirkete de email attım bu konuda..cevaplarını bekliyorum...ben çok umutluyum dostum...gittikçe iyiye giden bilançoları göreceğimizi düşünüyorum...
    Farklı düşünmüyoruz. Ben sadece ayaklarınızı yere basmanızı söylüyorum, kanatlanıp uçmayın, üzülmeyin diye. Beklentilerinizi doğru belirleyin, kocaer iyi bir şirket, daha da iyi olacak. Ama kapasitesi belli, nereye kadar uzanabileceği de belli. Yeni yatırımlar yapıp kapasitesini makul ölçülerde artırması lazım. Bunu yaparsa kara katkı sağlar, yapmazsa gidebileceği yer sınırlı.

4.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Daha düne kadar şirkete böyle bir tedarik işi ortada yokken bile dünya kadar beklenti vardı zaten, çok ekstradan bir gelişme, güzel cevap vermişler.
    Bu ay JES sondajıyla ilgili olumlu bir gelişme olursa güzel olur.

Emeğinize sağlık.
    Sevgili bawer,

Evet yeni bir müşteri iyidir her zaman, ama şirketin kapasite kullanım oranı da belli. Mevcut haliyle inanılmaz siparişler alsa da bunların ne kadarını karşılayabileceği de belli. Burada potansiyel görüyorlarsa yeni yatırım yapmak zorundalar. Aksi takdirde karlarına katkısı sınırlı olur. Söylemeye çalıştığım bu.

Sevgiler.

5. katma değeri yüksek ürünlerin kapasitesi zaten 120 bin tondan 180 bin tona çıkarıyorlar...kocaer gerekli planlamayı yapmıştır ki o işe talip olmuştur...kocaer vizyonu yüksek bir şirkettir....o konuda bir şüphem yoktur...her türlü bu projeden pay alacaktır..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Sevgili bawer,

Evet yeni bir müşteri iyidir her zaman, ama şirketin kapasite kullanım oranı da belli. Mevcut haliyle inanılmaz siparişler alsa da bunların ne kadarını karşılayabileceği de belli. Burada potansiyel görüyorlarsa yeni yatırım yapmak zorundalar. Aksi takdirde karlarına katkısı sınırlı olur. Söylemeye çalıştığım bu.

Sevgiler.

Haklısınız, öyle büyük boyuttaki işler için yeni yatırımlar gerekebilir, şirket yönetimi bunun da hesabını yapıyordur mutlaka, bazı hatlarını revize etmeye başladılar zaten.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Haklısınız, öyle büyük boyuttaki işler için yeni yatırımlar gerekebilir, şirket yönetimi bunun da hesabını yapıyordur mutlaka, bazı hatlarını revize etmeye başladılar zaten.
    Mutlaka yapıyorlar. Zaten şirket ile diyalog halindeyim. Bu bilgileri sürekli alıyor ve yatırımcı ekranımı güncelliyorum. Kocaer akıllı yönetiliyor, buna şüphem yok. Ancak bu yatırım süreçleri kısa değil, sonuçları da ha deyince bilançoya yansımayacak. Evet bilançoya katkısı olacağı da muhakkak. Bunları aklımızın bir köşesinde tutmakta fayda var.

Ben ılımlı pozitif taraftayım, red bull içmiyorum henüz

8. Yeni Ereğli yolda

Sayfa 209/506 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •