müzikal dostum şimdi bana hatırlattın ben de emailimi kontrol ettim...cevap gelmiş...paylaşmak istiyorum...
Sent: Wednesday, January 10, 2024 2:51 PM
To: Yatirimci İlişkileri <yatirimci.iliskileri@kocaersteel.com>
Subject: suudi arabistandaki proje hakkında..
sayın kocaer yetkilileri aylardır borsada şirketinize ortak olmuş durumdayım..sizlere güveniyorum...kaliteli bir şirket olarak görüyorum...son gelen suudi arabistandaki projeye tedarik anlaşması bizi oldukça sevindirdi ve heyecanlandırdı...benim merak ettiğim şey şudur : acaba o projeye hangi ürünlerimiz ile katkıda bulunacağız...gelebilecek siparişleri karşılayabilecek miyiz ?? tahmini olarak oradan ne kadarlık bir sipariş gelebilir...oradan gelecek işin potansiyelini çok merak ediyorum...acaba boşuna mı heyecan yapıyoruz ?? şirketimiz oradan gelecek siparişleri acaba katma değeri yüksek ürünlerden mi olacak yoksa normal ürünlerden...kapasitemiz o siparişler ile dolabilecek mi ??
Mesajınız için teşekkür ederiz. Neom şehri projesinin onaylı tedarikçilerden biri olduk. Şehrin enerji ihtiyacının tamamının yenilenebilir enerji kaynaklarından karşılanması planlanıyor. Biz de bu mega şehir projesine başta enerji sektörü ürünlerimiz olmak üzere geniş ürün portföyümüzle katkı sağlamayı hedefliyoruz. Projeyle ilgili gelişmeler oldukça kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz.
Saygılarımızla,
Kocaer Çelik Yatırımcı İlişkileri
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri