Sayın hazirun,
fon değerlerini önceden veren bir arkadaş vardı yazmıyor artık. Ondan kopya çekiyorduk.
Sayın hazirun,
fon değerlerini önceden veren bir arkadaş vardı yazmıyor artık. Ondan kopya çekiyorduk.
Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.
friendly kardeş üzüldüm şimdi, birkaç kişi eleştirdi diye gitmenin anlamı yok bana kalırsa ama işlerin vardır, yoğunsundur daha seyrek yazarsın onu anlarım, zaten şurada bilgi paylaşan çok az kişi kaldı, ben buraya en çok senin yazdıklarını okumak için giriyorum, araştırıyorsun yazıyorsun değişik fonlar öğreniyoruz, strateji paylaşıyorsun, güncel portföyünü paylaşıyorsun fikir ediniyoruz yoksa fonların eski tadı kalmadı, ne alsak aylardır enflasyon altındayız bir ileri bir geri yerimizde sayıyoruz, hisselerde de zararım çok onun için eskisi gibi yazasım gelmiyor ama her gün buraya girmek alışkanlık olmuş, bakmadan geçemiyorum.
sen biraz daha düşün bence böyle gitmek olmaz, en azından arada bir gelip paylaşımda bulunursan sevinirim.
Para Piyasası Fonları / Dolar Analizleri
15 Ocak 2024 - 14 Aralık 2023 arası 32 günlük vadeli mevduat faiz eşleniği
PPF fonlarda en yüksek getiri (ilk üç fon)
FSF 49.73%
BGP 45.58%
RPP 45.47%
Dolar (TCMB saat 11:00 kurlarına göre)
USDTL 43.69%
En çok açık sözlü oluşunu seviyorum yazmaya devam edinRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri