kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Abi ben Aselsan, Roketsan, Havelsan, Barutsan, Tusaş, Tai.. bu şirketlerin çalışanlarını da faaliyetlerini yakından biliyorum.
İTÜ mezunu (kendini emekli etmiş) bir mühendisim. Oğlanı da yeni mezun ettim ODTÜ EE.. Benim ehtiyar da İTÜ'lü..
Yani bu ülkenin; ülkemizin; sanayisine, teknolojisine uzak bir insan değilim, benim o.
Bu sayfalarda yazıya dökmenin mümkün olamayacağı kadar çok şeye dahil oldum; tecrübe ettim.
O ismi güzel; niceliği bol (reklam edilen); çalışmaların arka planında ne bedeller ve değerler var, süreçleri ve verimlilikleri nedir biliyorum.
Notum 4 buçuktan beş. O da sınıfı geçsin diye. Saygılar.
Bankaların Görünüm yükseltilmiş.
Açılış kuvvetli yukarıdan, yapar pala..
913 gibi.
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
teknik analiz bir yaşam tarzıdır
https://www.facebook.com/reel/728655432470775
siz ''ne yapıyor bunnar '' desenizde kendi içinde muhteşem dinamikleri bulunur
anlayamazsınız o felsefeyi... yanında saat mutalaka bulunacak![]()
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Geri kalanlar BRISA/KORDS ve AKCNS/CIMSA/AFYON olabilir.
Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper, Davos’ta Bloomberg HT’nin sorularını yanıtladı.
Yazı uzun
<<<<<<<<<
https://www.patronlardunyasi.com/hab...cikladi/303640
...
Alper yatırım hakkında sözlerine şöyle devam etti: “Bugün üçte bire gelen banka ve enerji işimizin yanı sıra geri kalan biraz parçalanmış durumda işte o geri kalanda da bu üçte birlere yaklaşacak büyüklükleri oluşturmak. 2 milyar dolarlara gelebilecek şirketleri oluşturmak”
Alper konuşmasına şöyle devam etti:
...
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri