Sayfa 433/1006 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533933 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 3,457 - 3,464 arası.

Konu: Viop LVIII

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Altın sevimli durmuyor. Bir haberle kurtarmazlarsa aşağı bakıyor gibi gözü..

altında teknik analiz yapanlara gülüp geçiyorum... neymiş ceviz fındık leblebi formasyonu oluşuyormuş... heee yaaa ne demezsin... para gücü grafiği eğer !

çift taraflı testere
    gittikçe artar debdebe
    boş iş boş şeyler
    bi şeyler bi şeyler...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    - Sözleşmesi imzalanan AR-GE projeleri

İşbirliğine dayalı modeller ile oluşturulan projelerde, üniversite, KOBİ ve şirketler olmak üzere toplam 13 yüklenici ve alt yükleniciye yer verilmiş olup, imzalanan yeni AR-GE projeleri ile Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ve güvenlik güçlerinin ihtiyaçlarının karşılanmasında yurt dışı bağımlılığın azaltılması, özgün, yerli, ileri teknoloji içeren milli çözümlerin hayata geçirilmesi ve ülkenin AR-GE ve teknoloji yetkinliğinin artırılması hedefleniyor.

Sözleşmesi imzalanan AR-GE projeleri şöyle sıralandı:

Metal Matris Kompozit Malzemeler için Lazer Metal Toz Ergitme Prosesinin Geliştirilmesi (AMETİST) Projesi
    Yüksek Sıcaklık Ötektik Oksit Seramik Matris Kompozitlerin Geliştirilmesi (ÖTEKTİK) Projesi
    SiC Elyaf ve SiC Matrisli Kompozit Geliştirilmesi Faz-1 (SİCİM) Projesi
    Nanomalzemeli Pirotekniklerin Geliştirilmesi (NOVA) Projesi
    Eritilerek Dökülebilir Duyarsız Patlayıcı Geliştirilmesi (LAV) Projesi
    Kompozit Katı Yakıtlar İçin Bağlayıcı-Katalizör Bileşeni Geliştirilmesi (KARBOSEN) Projesi
    Düşük Faz Gürültülü Dielektrik Rezonatör Osilatör Geliştirme (DRO) Projesi
    Düşük Faz Gürültülü Kristal Osilatör Geliştirme (KRİSTAL OSİLATOR) Projesi
    Su Altı Sentetik Açıklıklı Görüntüleme Yeteneği Kazandırılması (SAS) Projesi
    YIG (Yttrium Iron Garnet) Filtre Geliştirme Projesi
    Merkezi Sürü İHA Geliştirilmesi (SÜMER) Projesi
    Bilişsel İş Yükünü Etkileyen Faktörlerin Ölçümü ve Yapay Zekâ ile Değerlendirilmesi (GENIUS 2.0) Projesi
    Alanda Programlanabilir Entegre Devre Geliştirme (ALP-EREN) Projesi
    Sahte Görüntü Tespit Yöntemleri Geliştirme (CİNGÖZ) Projesi

Kaynak : Anadolu Ajansı

Bu konularda maaelesef pek bilgim yok..sadece dilek ve temennilerimi yazıyorum..
    Abi ben Aselsan, Roketsan, Havelsan, Barutsan, Tusaş, Tai.. bu şirketlerin çalışanlarını da faaliyetlerini yakından biliyorum.
    İTÜ mezunu (kendini emekli etmiş) bir mühendisim. Oğlanı da yeni mezun ettim ODTÜ EE.. Benim ehtiyar da İTÜ'lü..
    Yani bu ülkenin; ülkemizin; sanayisine, teknolojisine uzak bir insan değilim, benim o.
    Bu sayfalarda yazıya dökmenin mümkün olamayacağı kadar çok şeye dahil oldum; tecrübe ettim.
    O ismi güzel; niceliği bol (reklam edilen); çalışmaların arka planında ne bedeller ve değerler var, süreçleri ve verimlilikleri nedir biliyorum.
    Notum 4 buçuktan beş. O da sınıfı geçsin diye. Saygılar.

3.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    altında teknik analiz yapanlara gülüp geçiyorum... neymiş ceviz fındık leblebi formasyonu oluşuyormuş... heee yaaa ne demezsin... para gücü grafiği eğer !

çift taraflı testere
    gittikçe artar debdebe
    boş iş boş şeyler
    bi şeyler bi şeyler...
    Güzel kardeşim beni sal
    Ben tartışmayı bile sadece belli kalibredeki adamlar ile yaparım...
    Sen onlardan değilsin..Nefesimi daha fazla yormam sana..
    İyi geceler...

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Güzel kardeşim beni sal
    Ben tartışmayı bile sadece belli kalibredeki adamlar ile yaparım...
    Sen onlardan değilsin..Nefesimi daha fazla yormam sana..
    İyi geceler...
    önce okuduğunu anla da ! herkeş kendi yazdığı ile kumaşını belli eder.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Bankaların Görünüm yükseltilmiş.
    Açılış kuvvetli yukarıdan, yapar pala..
    913 gibi.

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku

çift taraflı testere
    gittikçe artar debdebe
    boş iş boş şeyler
    bi şeyler bi şeyler...
    teknik analiz bir yaşam tarzıdır

https://www.facebook.com/reel/728655432470775

siz ''ne yapıyor bunnar '' desenizde kendi içinde muhteşem dinamikleri bulunur

anlayamazsınız o felsefeyi... yanında saat mutalaka bulunacak

7.  Alıntı Originally Posted by INVENTOR Yazıyı Oku
    Abi ben Aselsan, Roketsan, Havelsan, Barutsan, Tusaş, Tai.. bu şirketlerin çalışanlarını da faaliyetlerini yakından biliyorum.
    İTÜ mezunu (kendini emekli etmiş) bir mühendisim. Oğlanı da yeni mezun ettim ODTÜ EE.. Benim ehtiyar da İTÜ'lü..
    Yani bu ülkenin; ülkemizin; sanayisine, teknolojisine uzak bir insan değilim, benim o.
    Bu sayfalarda yazıya dökmenin mümkün olamayacağı kadar çok şeye dahil oldum; tecrübe ettim.
    O ismi güzel; niceliği bol (reklam edilen); çalışmaların arka planında ne bedeller ve değerler var, süreçleri ve verimlilikleri nedir biliyorum.
    Notum 4 buçuktan beş. O da sınıfı geçsin diye. Saygılar.
    Olmaz senin Yelkenli yok. Yaw bu kadar bilgin var benim finansal piyasalardaki icraatlarına 3 bile zor vereceğim adamların peşine niye düşersin. Bak biz seni okuyup dikkate alıyoruz.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8. Geri kalanlar BRISA/KORDS ve AKCNS/CIMSA/AFYON olabilir.

Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper, Davos’ta Bloomberg HT’nin sorularını yanıtladı.

Yazı uzun

<<<<<<<<<
    https://www.patronlardunyasi.com/hab...cikladi/303640

...

Alper yatırım hakkında sözlerine şöyle devam etti: “Bugün üçte bire gelen banka ve enerji işimizin yanı sıra geri kalan biraz parçalanmış durumda işte o geri kalanda da bu üçte birlere yaklaşacak büyüklükleri oluşturmak. 2 milyar dolarlara gelebilecek şirketleri oluşturmak”

Alper konuşmasına şöyle devam etti:

...
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 433/1006 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •