Sayfa 445/1006 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545945 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 3,553 - 3,560 arası.

Konu: Viop LVIII

yavrum ben kaçak güreşmiyorum.......net yazıyorum nereden aldığımı......sen arafta kalıyorsun......neyse boş şeylerle formu meşgul etme.......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda ​​​78,18​​​​​​​ dolardan işlem görüyor. Fiyatlar ABD'deki üretim düşüşü ve Orta Doğu'daki gerilim etkisiyle artışa geçti.

3. gap li açılış hoşuma gitmiyor bakalım gün içi burayı hacimle dolduracak mı
    doldurup flamaya devam ederse ziyaaaaaaaaaaaaa oraya gömerim kafasınada bayrağı dikerim
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ben arabayı çamura sapladım
    Bi el atında çıkaralım dedi.
    Çamura mı sapladı???

Ehliyetsiz şekilde direksiyon başına geçip fren yerine gaza basıp son süratle duvara tosladı...

Arabanın kapısını açarken de bu araba öyle kullanılmaz böyle kullanılır diyordu deri ceketiyle...

Full force koydu geçti...

https://www.youtube.com/watch?v=ctd40Yw6JkA

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    İnsan okudukça ürperiyor. Ama Cimer e şikayet dilekçesi de var haberin içinde.
    Doğru gibi
    Haa şikayet eden iftira mı atıyor diyeceğim ama babasına niye atsın ? Demek ki adam oralarda geziyor
    Bunlar aile boyu MB yi mesken tutmuşlar demekki ..anasının babasının müdahil olması da bir başka garabet
    her ne şart altında olursa olsun MB başkanı olarak başka çözüm bulması gerekirdi ..tamam analık duygusu kaynaklı vs. gibi durumlar vardır içinde ..çözümü aile boyu MB ye kapağı atmak değil tabii

yada basacaksın istifayı çocuk büyüteceksin ..

bu işler kanıtlanırsa Gaye hanımı sepetleyebilirler

ciddi ithamlar ..geçiştirelecek birşey değil

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben bu ekonomik program için USD kuru sürdürülebilir görmüyorum. Asgarî ücret 400 USD üstü negatif etki ediyor biliyorum. Hatta arabayı bu yüzden erteledik. Aslında daha erken salsalar turizm için rezervasyonlar var faydası olur bu şekilde turizm pazarını kaybederiz gibi.
    20 sene önceki 400 dolar ile bugünkü 400 dolar aynı mı?

Keza 20 sene önceki şartlar ile şimdiki şartları aynı tutmak da aynı söylem oluyor.

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    görünümün ardından banka haberi zaten geliyor......fazla etkisi olmaz....senin gibi mallara mal yedirmek için üstten bir süre tutacaklar abartma ben biliyorum havasına da girme.......
    Sülale aptalı sen bu kafa ile nasıl VOB oynuyorsun dün banka alan %3 yukardan devam etmeyecekse trade etti , diğer tahtaları varsa bilmem beni moodys aramadı ama iyi analiz ederim grafları insanlarıda sen mesala burada kendini farklı göstermek isteyen aslında öyle olmayan cacığa bağlamış bir topik sakinisin bir çok kere olmamış rakamları buarada telafuz ettin ha ben bilmiyordum çünkü ben spotçuyum yakalayanlar özelden bana yazdı
    ben biliyorum havasından ziyade kullandığım sistemin ve grafların işleyişi hoşuma gidiyor ZEVK alıyorum sen bunu anlayamazsın çünkü o meziyet sende yok hadi git biraz haber topla gel
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Bunlar aile boyu MB yi mesken tutmuşlar demekki ..anasının babasının müdahil olması da bir başka garabet
    her ne şart altında olursa olsun MB başkanı olarak başka çözüm bulması gerekirdi ..tamam analık duygusu kaynaklı vs. gibi durumlar vardır içinde ..çözümü aile boyu MB ye kapağı atmak değil tabii

yada basacaksın istifayı çocuk büyüteceksin ..

bu işler kanıtlanırsa Gaye hanımı sepetleyebilirler
    kimseyi sepetlemezler
    gaye hanım demek kara şimşek demek
    elki insafa gelip ötekini işe geri alırlar
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 445/1006 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545945 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz