Sayfa 475/1006 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575975 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 3,793 - 3,800 arası.

Konu: Viop LVIII

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    güneşten gelen ışının içinde henüz yakalayamadığımız bir enerji potansiyeli var. bilim insanları bunun üzerine çalışıyorlar... eğer bunu yakalayıp ehlileştirip depolayabilirsek, soğuk füzyona gerek kalmadan sonsuz / sonsuza yakın enerji kaynağına erişebileceğiz...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ABİ sen şu gözlere baksana bi... takip etmezmiyim sanıyorsun

bistte alınıp satılan 1 lot mal benim computerde kayıtlara geçer
    bazen pay vadelide iki vade arasında, kontratın alım satım kotasyonunda arada marj olduğunda, alıma veya satışa biraz yakın iki vade için de emir girip doldurmamın milisaniyesinde, anında emirlerimin altına sıraya emir giriyor kurum robotları... orada arbitraj yakalayacak ya... madem emir girdi birisi ben de gireyim diyor algoritma ... ve cambaz ip üstünde oynuyor
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bahriyeli kapaa iyi sıkıştırdıysa yarın güzel bir yeşillik olur, iyicene sıktın mı kapaa bahriyeli abi
    Mahsus hafif açık bıraktım ,,yarın kapak kapalı zannetsinler sonra herkes suyun içinde

Şaka biryana MB Başkanının garabet işlerini seçim üzeri durumu kullanmağa çalışanlar olacaktır doğal olarak
    Bu İş dallanıp budaklanır CB nin müdahalesini gerektirecek kıvama gelirse piyasalar için hoş olmaz
    Yarını ve gelişmeleri dikkatle izlemek lazım

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    Emre kardeşim sayılı sayıda doğru düzgün paylaşım yapan arkadaşlardan birisin
    canını sıkma ..olur bazen tatsızlıklar

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    güneşten gelen ışının içinde henüz yakalayamadığımız bir enerji potansiyeli var. bilim insanları bunun üzerine çalışıyorlar... eğer bunu yakalayıp ehlileştirip depolayabilirsek, soğuk füzyona gerek kalmadan sonsuz / sonsuza yakın enerji kaynağına erişebileceğiz...
    bence boş iş... ben öldükten sonra, sonsuzdan bana ne

sonsuza dek enerji yerine, ben ölene dek dolar gönderse kafi...

bırak güneşi müneşi, gel türkü çııırak

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,162
    upload.idealdata.com.tr/images/v0TbD1p#iDeal#XU100 2023 den bu güne Cuma günleri analizi 21 Cuma eksi ort. %1,44 29 Cuma artı ort. %1,71
    Bear_Bull
    @BearBull26

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    bazen pay vadelide iki vade arasında, kontratın alım satım kotasyonunda arada marj olduğunda, alıma veya satışa biraz yakın iki vade için de emir girip doldurmamın milisaniyesinde, anında emirlerimin altına sıraya emir giriyor kurum robotları... orada arbitraj yakalayacak ya... madem emir girdi birisi ben de gireyim diyor algoritma ... ve cambaz ip üstünde oynuyor
    ben onu bilmem
    algoritmalar... bear abi ve nenesinin ihtisas alanı

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    upload.idealdata.com.tr/images/v0TbD1p#iDeal#XU100 2023 den bu güne Cuma günleri analizi 21 Cuma eksi ort. %1,44 29 Cuma artı ort. %1,71
    onlarla konuş

8.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Emre kardeşim sayılı sayıda doğru düzgün paylaşım yapan arkadaşlardan birisin
    canını sıkma ..olur bazen tatsızlıklar
    Eyvallah kardeşim...
    İnsan gergin oluyor bazen. Yanlış anlaşılma da oluyor..
    Ben de kırabiliyorum , bazen de kırılıyorum..
    Olmasa daha iyi tabi...

Ne olursa olsun kendi adıma daha kontrollü olacağım....

Sayfa 475/1006 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •